Engem már rohadtul idegesít ez a sok zsidózás. Azért mert sok közülük hatalmon van. Nem tehetnek róla, hogy tehetségesek a vezetésben és pénzügyekben más nép meg másban jó ez van Szerintetek?
"Angolok által gyarmatositott területeken áldozatokról...stb"
Így van, és ne felejtsük ki a franciákat sem, Afrikában hatalmas károkat okoztak, Elefántcsontpart nem véletlenül olyan ország, amilyen...
Szerintem az embereknek azzal van bajuk, amit tesznek, ha az eszkimók csinálnák azt, amit a zsidók, akkor őket szidnák. Igazán azt szidják, ami közös bennük, de önmagában nem ez a közös tulajdonságuk a baj, az alapján csak meg lehet különböztetni őket.
Én például megérteném, ha mondjuk Grönland vezető politikusa nyilatkozná azt, hogy fölvásárolták Magyarországot, majd hitelekbe fojtanák lakosságát, akkor nem szeretnénk az eszkimókat. Szerintem ebben semmi faji megkülönböztetés nincs. Ez akkor lenne faji megkülönböztetés, ha csak a zsidóknak nem tűrnénk el, hogy fölvásárolják az országunkat, kiuzsorázzanak, és kifosszanak minket. De ez nincs így, senkinek nem tűrjük el. De valamiért a világ számtalan nemzete közül mégis a zsidók tették ezt, és ezért van ez a zsidózás az eszkimózás helyett.
SIMON PEREZ VIDEO: „Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.”
2007. októberi hír:
Simon Peresz egy tel-avivi gazdasági fórumon kijelentette, hogy Izrael gazdasági mutatói kitűnőek, s az izraeliek az egész világon befektetnek, fölvásárolják például Lengyelországot és Magyarországot. A zsidó állam elnöke végre kimondta azt, amit mi már régen tudunk: Magyarország területén új honfoglalás folyik.
Simon Peresz izraeli államelnök október 10-én beszédet mondott Tel-Avivban a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén. A Máárív héber nyelvű izraeli napilapból megtudjuk, hogy Peresz az összejövetelen kijelentette: „A súlyos pangást, a háborút, a Gázai övezetből történt kivonulást és egyéb válságot kiheverve manapság Izrael precedens nélküli gazdasági eredményeket ér el. Az izraeli gazdaság virágzik”, mondta Simon Peresz.
Peresz kimondta: Izrael fölvásárolja Magyarországot. Az izraeli államelnök ezután kijelentette: „Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások”, hangsúlyozta Peresz.
„Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot”, mondta Simon Peresz izraeli államelnök
10:23
Egy két hivatkozás:
Amit most látsz itt az ország körül. Az egy gyarmat rebellis vezetőinek megzabolázása.
Anglia mit tett az Egyesült Államokkal, amikor függetlenedni akart? Itt elmondja Peres, hogy nekik nincs szükségük hatalomra, katonákra, a gazdasági erejüknél fogva bármit el tudnak érni.
Nézz körül, igaz, hogy Magyarországon nem cukornádültetvények vannak rabszolgákkal. De az több száz éve volt, ma sokkal jobb eszközök vannak egy nép rabszolgasorba döntésére és kifosztására.
Magyarország Izraelnek egy gyarmata, és ez a vezetés rebellis, ezért kell a fő rebelliseket eltávolítani, mint Matolcsi meg Orbán, és kellenek a jó helytartók, mint például Gyurcsány volt. Nem is reagált semmit gyurcsány erre a kijelentésre, pedig akkor ő volt a gyarmat helytartója.
A zsidók egyáltalán nem okosabbak nálunk,csak rafináltabbak!!
Összetartanak,sok pénzük és befolyásuk van!
Ravasz népség aki senki mással nem üzletel!
Ugyan annyi tehetség lenne Magyarok közt is,
csak azokról nem hallani,mert elnyomják,hogy magukat fényezzék ennyi!
És nem a zsidó a kiválasztott nép,és nem is lesznek !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!