Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Engem már rohadtul idegesít...

Engem már rohadtul idegesít ez a sok zsidózás. Azért mert sok közülük hatalmon van. Nem tehetnek róla, hogy tehetségesek a vezetésben és pénzügyekben más nép meg másban jó ez van Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 23:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

Aki a zsidóságot egy népnek tartja a sok közül, az nem mélyedt bele a történelmi/kulturális előzményeibe és szellemiségébe.

Természetesen nép - de genetikailag és szellemileg zárt..érdekcsoport, megrendíthetetlen kiválasztottsági (hamis)tudattal. A diaszpóra-létből eredően képviselői - állampolgárként, oda születettként - a Föld minden országában jelen vannak; belső (etnikai) szolidaritásuk folytán politikai, gazdasági, kulturális kulcspozíciókba segítik egymást, majd, adandó alkalommal, a hazai csoport, ill. a közel-keleti ó- (vagy új-) haza érdekeit képviselik. Ha valaki ezt észre meri venni, előveszik az "antiszemitizmus"-kártyát. Melegen ajánlom az amerikai (zsidó) író, Herman Wouk könyveit.

Leegyszerűsítve (mert azért összetettebb a dolog) - ennyi.

2011. nov. 29. 09:50
 12/29 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy segitik egymást és egymást emelik magas pozicióba zsidó igenis segitse a zsidót ahogy magyar a magyart KÉNE
2011. nov. 29. 09:59
 13/29 /Anita_'94/ ***** válasza:
34%
Segítse, nem is ezzel van a gond. A probléma ott kezdődik, amikor az én rovásomra teszi...
2011. nov. 29. 10:16
 14/29 anonim ***** válasza:
Egy a baj: ha a zsidó már segítette a zsidót, akkor a magyar már nem segítheti meg a magyart. Ha ugyanis az előző csoportból valaki pozícióba került, akkor vérségi alapon választja meg a munkatársait, a bizalmasait. Innen kezdve a nem zsidó magyarnak elvágták az útját: kirekesztődik; így aztán nincs is módja más magyarokat megsegíteni. Működő mechanizmus ez..
2011. nov. 29. 11:11
 15/29 anonim ***** válasza:
68%

A gondolkodásmódról: nincs a világon nép, amely a belőle származott apától, de más etnikumú anyától született gyermeket - kirekesztően, megvetően - korcsnak vagy fattyúnak nevezné ("mamzér"). Természetesen magyarázat erre is van: az ókorban a Jahve-kultusz minden ismérve által elkülönült a környezetben élő népekétől. Markánsan "más" volt. A zsidóságot szellemileg mintegy "körülírta", elsáncolta a korabeli populációktól. Megalapozta a kiválasztottsági tudatot. Ezt (az egyedi kultuszt) kellett védeni a génkeveredés szigorú tilalmával (igaz ugyan, hogy - tiltás ide vagy oda - minden időben voltak szórványos vegyes házasságok, de a zsidó nép, másoktól eltérően, valós etnogenezis folyamatán nem ment keresztül. Nagyra nőtt "törzs" maradt - törzsi mentalitással. Az is egyedi jelenség, hogy "mi"-től megkülönböztetendő "ők" fogalmára sajátos szava van: "gojím" - azaz: a "nem mi".., az "összes egyéb nép").

Visszatetsző, hogy legnagyobb hatású hangadói "erkölcsi" ítéletet mondanak mindenki más felett, aki a parttalan befogadást, a "multikultit" - vagyis a saját hagyományok elvesztését, felhígulásást, feladását - nem tartja pozitívnak. Vajon miért?

2011. nov. 29. 12:18
 16/29 anonim ***** válasza:
43%

A zsidók lopnak és csalnak!

Mondják sokan. Pl az az úriember is, aki az én- egy előző kérdésére adott válaszomat írta le ebben az új kérdésben.

Örömmel látom, hogy ilyen fontos a véleményem. Természetesen kölcsönadom, így utólag :)))

A probléma gyökere nem az, hogy a zsidók segítik egymást, hanem az, hogy a magyarok nem segítik. Nem a zsidók a szemetek azért, mert pozíciót adnak egymásnak, hanem a magyarok szemetek, mert azt tapasztalom, hogy ha egy magyar valahol megjelenik, a másik magyart alapból konkurensként kezeli, és tapossa. Szóval akkor ki a szemét? Hm???

Írom ezt úgy, hogy nem vagyok zsidó, hanem magyar. De nagyra becsülöm azt a magatartást, amit a zsidóknál látok, és utálom azt, amit itthon a magyarok közt.

Szóval mielőtt zsidózni kezdene bárki is, előbb saját magunkba kéne nézni, majd változtatni, végül (ha még ezek után is előrébb járnak a zsidók), zsidózni.

2011. nov. 29. 15:34
 17/29 assurbanapli ***** válasza:
0%
JUDE vagy!
2011. nov. 29. 16:37
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15:34-es én is igy látom. És annak is örülök, hogy egyre kevesebb az antiszemita nézet bár bunkók mindig vannak és lesznek
2011. nov. 29. 17:07
 19/29 anonim ***** válasza:
A viselkedésükkel van a baj. A történelem során v.hogy mindig kivívták maguknak a többség haragját.
2011. nov. 29. 18:33
 20/29 anonim válasza:
41%

zsidó szó láttán vagy hallatán 1 szó jút eszembe: HÁNYINGER!

Nem vagyok náci se hungarista ( sőt kimondottan rühellem őket..., de ezt még egy normális ember is látja hogy mit művelnek nap mint nap...pl:Palesztina, folyton náciznak,fasisztáznak közben úgyan azt művelik arabokkal amit nácik velük! Más országok kizsákmányolása lopnak csalnak hazudnak! Éjjel nappal nyomatják médiában hogy "jajj szegény zsidók Auswitz-ban mit műveltek velük....OK ÉN ELFOGADOM DE AKKOR EMLÉKEZZÜNK MEG:

-Amerikaiak által lemészárolt Indiánokról.

-Spanyol,Portugál: Hóditásokról amit D-Amerikában műveltek lófasz holocaushoz.

-Magyarként Don kanyarnál elesett magyarokról(NEM VOK NÁCI, DE ŐK CSAK MAGYAR KATONÁK VOLTAK!)

-Angolok által gyarmatositott területeken áldozatokról...stb

Tisztelet kivételnek, talán van 1-2 normális zsidó...

Le lehet pontozni!

További média hazugságoktól mentes, napot!

2011. nov. 29. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!