Wicca vallás. Valaki segítene?
Kb fél éve foglalkozom ilyen dolgokkal és megvallom, egyre jobban érdekel.Neten annyi mindent lehet olvasni, egyszerűen nem tudom mi a valóság...tudna segíteni valaki?
(lehetőleg olyan, aki rendszeresen gyakorolja is...)
köszönöm.
Ha tudsz angolul akkor olvasd el ezt:
Röviden arról szól hogy a szerző mélyen beleásta magát a wicca dolgokba, annyira hogy majdnem bele is pusztult, és aztán hogyan tudott belőle nagyon lassan és fájdalmasan kijönni.
Ne gondold hogy ez kitalált történet, nagyon sok hasonló eset van.
Köszönöm a válaszokat....
Esetleg olyan aki a kérdéseimre is tud választ adni? :)
Mert ugyebár mindez ideáig olyan komment nem érkezett....
thx
"Neten annyi mindent lehet olvasni, egyszerűen nem tudom mi a valóság...tudna segíteni valaki?"
Ugyanazt tudnám leírni, amit nemrég egy másik kérdéshez írtam, de inkább az egész kérdést mutatom, mert sok hasznos válasz született rá, amelyekből láthatod a valóságot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Üdv.
Én megteszem amit kértél. Hanem aztán ha majd elvisz az ördög engem ne átkozz. Te kiváncsiskodtál olyanról amiről nem kellett volna.
Ezt és egyebet ha tudni akarsz írd be a keresöbe a kérdezett szót,s kapsz olyan bő választ,hogy csak győzd olvani. Tehát: írd a googleba. wicca. A többit majd ott látod. Én addig olvastam,hogy van egy apa,meg egy anya isten. Innentől tovább nem érdekelt
"A bírhatót ne add el álompénzen,mit karodba hsztalan szorítsz.Várt üdvöd kincse bánat ára lészen,ha kart hízelgő ábrándokra nyitsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!