Van itt olyan, aki szeretne megtérni, csak nem tudja hogyan kell?
"A Hit Gyülekezetébe jártam."
Azoktól nekem is bórsodzik a hátam.
"Őket keresem, nem azokat, akik jól érzik magukat a mocsokban."
Leendő vallásosként jó indítás, ha ismeretlenül is megítélsz másokat. Hajrá, sok sikert!
"Leendő vallásosként jó indítás, ha ismeretlenül is megítélsz másokat."
Kedvesem, én senkit nem ítélek meg. Én a megtérésem előtt már nagyon mocskosnak éreztem magamat, és utáltam bűnben élni. Mindenki eljut oda előbb-utóbb, hogy nem okoz neki örömet egy újabb berúgás, csak egyre mélyebben van. Hiába próbálkozik, egyre üresebb, egyre szomjasabb. HA viszont Istent keresi, gyakran beül egy templomba, és sírva jön ki, mert nem segít rajta. Aki ezt éli át, tudja, miről beszélek.
Sajnos nagyon sokan vannak ,akik hisznek Istenben és ezzel levan tudva minden!De maga Isten üzeni,hogy csak a Jézus Krisztusba vetett hit az ami az embert elvezeti az igazságra.Az ördögög is hisznek Istenben ,mégsem jutnak a menybe.A kedves kérdező segíteni szeretne azokon akik az igazságot,valóságot keresik.Csak az tudja hogy mejik a helyes út ,aki már célba ért.
Remélem lesznek páran akik elgondolkodnak az életük felől, és rájönnek ,hogy csak Jézus az :ÚT,IGAZSÁG,ÉLET.
"Vannak, akikben Isten már elkezdett dolgozni..."
Ezek szerint csak azok tudnak megtérni, akikben Isten munkálkodik, a többiek nem?
Szia
Én szeretnék segítséget kérni 🙏😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!