Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Pápának miért vannak arany...

A Pápának miért vannak arany cuccai? (pl. aranykereszt)

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon nem jó,hogy van ahol éheznek,neki meg 15 cm-es aranykereszt lóg a nyakába.
2011. nov. 6. 08:33
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
A buddhizmusnak nincs teremtéstörténete alul művelt barátom. :)
2011. nov. 10. 19:33
 42/49 anonim ***** válasza:

Na figyelj. Én mondtam valódi, kézzel fogható bizonyítékokat a fejlődéstörténetre. Orvostudomány, csontvázak, állattenyésztés, növénynemesítést, vírusok gyógyszerekkel szembeni immunitása stb.

Te milyen érvet mondtál? Buddhista halandzsát. Na hagyjuk már.

Most akkor egy konkrét érvet, ami az evolúciónak ellent mondd, és lehetőleg ne filozófiai szakzsargonnal amit még rosszul is használsz. Érvet fiam/lányom, érvet!

(Megj: a tudomány nem hiten alapszik.)

2011. nov. 10. 21:00
 43/49 anonim ***** válasza:
Na figyelj te nem mondtál érvet, és a szemtelenségtől (semleges nemű barátom) nem leszel hitelesebb, de igen a tudomány hiten alapszik. És hol használtam rosszul a filozófiai fogalmakat. A felsorolt cáfolatok egyikére sem mondtál semmi érvényest és ezzel tisztában is vagy ezért merül ki nálad az "érvelés" pimaszságban.
2011. nov. 11. 22:36
 44/49 anonim ***** válasza:
Nem. Nálam szimplán nem érv a vallásos halandzsa. Mit tudok azon megcáfolni ami nincs. Érveket mondtam, amikről te tudomást veszel. De mindegy is, ez jellemző a vallási fanatikusokra.
2011. nov. 11. 23:33
 45/49 anonim ***** válasza:
nem. nem mondtál érvet.
2011. nov. 11. 23:51
 46/49 anonim ***** válasza:

"Na figyelj. Én mondtam valódi, kézzel fogható bizonyítékokat a fejlődéstörténetre. Orvostudomány, csontvázak, állattenyésztés, növénynemesítést, vírusok gyógyszerekkel szembeni immunitása stb.

Te milyen érvet mondtál? Buddhista halandzsát. Na hagyjuk már.

Most akkor egy konkrét érvet, ami az evolúciónak ellent mondd, és lehetőleg ne filozófiai szakzsargonnal amit még rosszul is használsz. Érvet fiam/lányom, érvet!

(Megj: a tudomány nem hiten alapszik.)"

Te merre jársz? Itt vannak. Most akkor te mondjál érveket és ne elveket és filozófia gondolatokat, amik lehetnek bármennyire szépek, mégis csak ember találta ki őket és nem létezik semmilyen bizonyításuk. Érvek, ember, érvek!

2011. nov. 12. 11:06
 47/49 anonim ***** válasza:
Egyetlen érvet sem mondtál.
2011. nov. 12. 13:13
 48/49 anonim ***** válasza:
2011. nov. 12. 16:41
 49/49 anonim ***** válasza:
Erős érv
2011. nov. 13. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!