A Pápának miért vannak arany cuccai? (pl. aranykereszt)
Na figyelj. Én mondtam valódi, kézzel fogható bizonyítékokat a fejlődéstörténetre. Orvostudomány, csontvázak, állattenyésztés, növénynemesítést, vírusok gyógyszerekkel szembeni immunitása stb.
Te milyen érvet mondtál? Buddhista halandzsát. Na hagyjuk már.
Most akkor egy konkrét érvet, ami az evolúciónak ellent mondd, és lehetőleg ne filozófiai szakzsargonnal amit még rosszul is használsz. Érvet fiam/lányom, érvet!
(Megj: a tudomány nem hiten alapszik.)
"Na figyelj. Én mondtam valódi, kézzel fogható bizonyítékokat a fejlődéstörténetre. Orvostudomány, csontvázak, állattenyésztés, növénynemesítést, vírusok gyógyszerekkel szembeni immunitása stb.
Te milyen érvet mondtál? Buddhista halandzsát. Na hagyjuk már.
Most akkor egy konkrét érvet, ami az evolúciónak ellent mondd, és lehetőleg ne filozófiai szakzsargonnal amit még rosszul is használsz. Érvet fiam/lányom, érvet!
(Megj: a tudomány nem hiten alapszik.)"
Te merre jársz? Itt vannak. Most akkor te mondjál érveket és ne elveket és filozófia gondolatokat, amik lehetnek bármennyire szépek, mégis csak ember találta ki őket és nem létezik semmilyen bizonyításuk. Érvek, ember, érvek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!