Lehetséges, hogy az Isten akihez az emberek imádkoznak valójában a Sátán, és caak elhiteti velünk, hogy nem ő az?
"a ő szeretet és a cukormáz minta képe?" -
Kérdező: Ez a Te istenképed.
HA én imádkozom Istenhez: nem a te istenképedhez imádkozom. És nem a sátánhoz.
Mégcsak nem is a SAJÁT istenképemhez imádkozom (ott még elvileg besettenkedhetne a sátán, persze nem nagyon teszi,mert mint fentebb modtam FÉL az imától a gonosz).
MI a kérdés? A Teremtő Úristenhez imádkozom.
Imák, melyeket Isten meghallgat
Isten valóban meghallgatja az emberek imáit Zs 145:18; 1Pt 3:12
Az igazságtalanokat nem hallgatja meg, ha nem változtatnak életmódjukon Ézs 1:15–17
Jézus nevében kell imádkozni Jn 14:13, 14; 2Ko 1:20
Isten akaratával összhangban kell imádkozni 1Jn 5:14, 15
A hit nélkülözhetetlen Jk 1:6–8
szerintem egy önimádó aljas érzéketlen valaki ő.
megteremtette a földet,és utána eltávozott egy jobb helyre,nem törődöm uraság. Ha összeakadnék vele addig verném amíg vért nem pisál,amit nekem okozott már egy utolsó... jót röhög meg szórakozik az embereken,vegyétek már észre,hogy ő nem egy szent,hanem álszent!
Igen. Valószínűsíthető, hogy akihez a ((sátán által)) "kinyilatkoztatott vallások" hívei imádkoznak (kényszeresen gépiesen naponta),
az nem egyéb, mint a Sátán (a Kígyó, JV stb.).
Van egy másik isten is, előbb volt, mint ez a "nagyokos teremtő",
azt nem imádni kell,
hanem megérteni és megismerni (amennyire lehet).
Hozzá csak nagy szorultságunkban szólunk és amit kérünk (néha) nagy erővel és hatalommal teljesül.
Ezt az istent, "aki" nem egyéb,
mint a mi "eredeti arcunk",
klónozza és (szó szerint) majmolja a "kinyilatkoztatás istene" (=az Árnyék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!