Valaki megmondaná, hogy mi ez az új szokás, hogy mindent a zsidók irányítanak?
Figyelt kérdés
mmint osztálytársaim is ezt mondogatják folyton h hülye zsikdók meg minden. és nem értem h mire fel? én személy szerint nem tudnám megállapítani h ki az és ki nem, de nem is ez a fontos, hanem az h ők honnan veszik ezt, és mennyi ennek a valóságalapja? vagy csak kitalálják az egészet?2011. okt. 30. 00:00
31/37 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. nov. 1. 20:25
32/37 anonim válasza:
A kérdésemre nem válaszoltál.
29/31
33/37 anonim válasza:
@# 32/32:
Ha egy csöppnyi esze is van a kérdezőnek, akkor nem is fog. Márpedig úgy látom, több is van neki. :)
34/37 anonim válasza:
Az egy egyszerű kérdés. Miért nem lehetne válaszolni rá? Talán nem lenne mit?
36/37 anonim válasza:
a történelemben hullámvölgyes a zsidók helyzete: van amikor mindenki üldözi és utálja őket; és van amikor ők irányítják a világot. most az utóbbi van (aminek még nem értük el a csúcspontját) mivel a kapitalizmus nekik kedvez
37/37 anonim válasza:
^ Egy kis olvasnivaló, szeretettel:
Persze csak akkor, ha nem akarsz továbbra is bedőlni az összeesküvés-elméleteknek. :)
-------
És ha már itt vagyok, mutatok egy friss példát arra, hogy mitől is szélsőséges a Jobbik:
Idézem a válaszolót, akitől lenyúltam a linket:
"És még komolyan vannak, akik odafigyelnek a hülyeségeire??"
De remélhetőleg fognak ők enyhülni, legalábbis az antiszemitizmus terén; különösen, ha még további néhány nagykutyáról kiderül, hogy zsidó felmenői voltak, mint ahogyan a múlt héten is történt:
Szerintem vicces. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!