Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a sátánista...

Mit gondoltok a sátánista vallásról?

Figyelt kérdés

Ami először eszedbe jut amikor mondják hogy sátánista.

Ill. hogy nézel arra az emberre akinek fordított kereszt lóg a nyakába?

2011. okt. 6. 22:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
NEM! nem az ördög/sátánimádókra, hanem a sátánistákra gondoltam.
2011. okt. 12. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez egy kicsit olyan, mintha valaki azt mondaná a keresztényekre: én nem a Krisztus imádókra, hanem a Krisztus-követőkre gondoltam. Ja, az más :-)
2011. okt. 13. 12:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Olyan nincs hogy krisztus imádó, és igen a kettő más, azért használják az ördögimádó szót arra a vallásra amiről NEM kérdeztem, mert az nem a valódi sátánista vallás, csak az annak hitt gót stílus.
2011. okt. 13. 14:59
 14/14 anonim válasza:
100%

Fontosnak tartom lezsögeznj, hogy a gót stílus majdhogynem szöges ellentéte a sátánizmusnak. Ez első hozzászóló egy remek leírást adott a sátánius lényegéről. A gótokra inkább a világ rommlottsága miatti szomorúság, és theátrálikus viselkedés jellemzi, mintsem élvhajhászat. Az öltözködésük, noha hasonló a színhasználat, lényegében a különbözik.

Ami pedig a sátánistákat illeti hiszem, hogy az emberiség sokkal többre megy közösségként, mint egyénekként így nem értek egyet az elveikkel, noha nem ítélem el azt. Egy újabb fontos dolog azonaban, hoyg aki nem tartja be a közösségben élés alapvető szabályait, attól minimum elvárhatő, hogy önként távozzon onnan.

2013. okt. 8. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!