Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi ez a nagy figyelmeztetés?

Mi ez a nagy figyelmeztetés?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan ezt hallottam , hallom itt az oldalon is sok ilyen kérdés van... hogy nem sok áitt van az emberek több mint fele meghal...

Van igazság alapja?

2011. szept. 17. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bazz, küldjétek el nekem a pénzeteket. -.-
2011. okt. 3. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:

"a bankból a pénzünket hova kell tenni, lesz még egyáltalán értéke? Aranyba fektessem?

Egy katasztrófa jellegű dologra kell számítani? Be kell tárazni élelmiszerből?"

Ha van megtakarításod akkor a legfontosabb hogy adakozni kell a rászorulóknak ahogy a Biblia is tanítja. Ez a legjobb befektetés is egyébként, mert az adományt Isten sokszorosan visszafizeti (még itt a földön is).

Egyes üzenetek szerint a pénz teljesen el fog értéktelenedni, csak az aranyat fogják majd elfogadni.

Élelmiszert és vizet (vagy víztisztító tablettát), takarókat is érdemes lehet tartalékolni. Olvastam már olyat is hogy vegyünk szentelt gyertyákat, Bibliát (ez is hiánycikk lesz).

De egyébként tartalékolás tekintetében nem vagyok biztos hogy az ilyen üzenetek Istentől vannak-e.

Főleg azóta hogy ez az üzenet jött:

[link]

2011. okt. 4. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Osszam szét a megtakarításomat? Annyira azért nem állunk jól, én lakásra gyűjtök! Mit fogunk inni meg enni, te jó ég, megáll majd az élet? Most miért kell ezt?...
2011. okt. 4. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:

"Most miért kell ezt?"

Nézz szét a világban: az emberek nem csak hogy ellenszegülnek Istennek de a puszta létét is kétségbe vonják. A világon mindenhol éhezés, háború, elnyomás van. Szerinted inkább minden maradjon ahogy van, a lényeg hogy tele legyen a hasunk?

"Osszam szét a megtakarításomat?"

Én csak felhívtam a figyelmedet arra hogy mi van a Bibliában, de természetesen azt teszel amit jónak látsz.

2011. okt. 4. 11:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Látom hogy régi a kérdés de azért ide írok a Katolikus Egyház elítéli ezt az oldalt nem igazak a próféciák.
2014. jan. 20. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze, most már... :D :D
2014. jan. 25. 09:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Az egyház sose mondta hogy olvassuk illetve mivel az egyház ellen tanít érdekes lenne ha mégis ők csinálnák.
2014. jan. 25. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!