Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi ez a nagy figyelmeztetés?

Mi ez a nagy figyelmeztetés?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan ezt hallottam , hallom itt az oldalon is sok ilyen kérdés van... hogy nem sok áitt van az emberek több mint fele meghal...

Van igazság alapja?

2011. szept. 17. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem csak visszatértek a középkori módszerekhez, hogy az embereket félelemmel próbálják az egyházban tartani. Félreértés ne essék, a magam módján hiszek Istenben, de az egyház felfogásával és módszereivel bőven akadnak gondjaim.

Az ilyen híreszteléseket meg inkább nem minősítem.

2011. szept. 17. 20:46
 2/17 anonim ***** válasza:
51%

Egy próféciát leginkább utólag lehet megítélni aszerint, hogy igaznak bizonyul-e, vagy sem. Mivel a nagy figyelmeztetés konkrétan megjelölt időre szóló jóslat, ezért nagyon könnyen el lehet dönteni, méghozzá ha jól tudom már ez év végén, hogy igaz-e vagy sem. Várjuk ki! :)

Egyébként mivel nem hiszek abban, hogy Szűz Mária valóságosan isteni kinyilatkoztatásokat adna ma át az embereknek, ezért én nem hiszek ebben a próféciában sem. Jobban foglalkoztat a jövőre nézve a Jelenések könyve, melyet egy biztos, Szent Szellem által ihletett kinyilatkoztatásnak fogadok el.

(Tp.)

2011. szept. 17. 20:58
 3/17 anonim ***** válasza:

"emberek több mint fele meghal... "

En meg tudod mit hallottam?! Azt, hogy az osszes ember meghal! Elobb-utobb...

2011. szept. 18. 03:09
 4/17 anonim ***** válasza:
34%

"hogy nem sok áitt van az emberek több mint fele meghal..."

A nagy figyelmeztetés során Jézus meg fog jelenni minden embernek. Mindenki látni fogja saját magát úgy ahogyan Isten látja őt. Azt is látni fogja mindenki hogy a meg nem bánt bűneivel hogyan bántotta meg Istent és a többi embert. Ez sokaknak annyira kellemetlen látvány lesz, hogy a sokktól meghalnak majd. Pedig egyébként maga a figyelmeztetésnek nem az a célja hogy meghaljanak hanem hogy megtérjenek. Ezért fontos lenne hogy mindenki tudjon erről, mert amikor megtörténik akkor az emberek azt fogják hinni hogy ez a világvége. Pedig csak egy rövid ideig tartó eseményről lesz szó ami semmi kárt nem tesz bennük.

Az igaz hívők nagyon nagy boldogságot fognak érezni mivel ők örülni fognak annak hogy Jézussal találkozhatnak. Teljesen át fognak alakulni lelkileg a találkozás miatt.

A próféciák szerintem igazak mert:

- A katolikus tanításoknak nem mondanak ellent.

- Megtérésre, imára, bűnbánatra szólítanak fel. (A sátán részéről öngól lenne ilyen üzeneteket sugallni)

- A megjövendölt események közül a májusi izlandi vulkánkitörés megtörtént, ezért emberi kitaláció nem lehet.

"Szeretett leányom, most teljesedett be az a jövendölés, amit 2011. március 18 – án adtam neked, és

ami arról szólt, hogy a májusi hónap folyamán vulkánkitörés lesz Izlandon. "

"Icelandair´s alertness regarding volcanic eruptions were further tested successfully only one year after the Eyjafjallajökull eruption, when a huge eruption in Grímsvötn[73] on May 21, 2011 closed the Keflavik International Airport temporarily and disrupted flights."

forrás: [link]

2011. szept. 19. 09:06
 5/17 anonim ***** válasza:

Amit Vassula írt az utolsó időkről azt elhiszem ,mert az eddigiek beteljesedtek.

[link]

2011. szept. 20. 23:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Igen. Én is hiszek benne, és - bár vallásos vagyok -, de iszonyatosan félek, mert hát én is engedek néha a kísértésnek, és nem érzem bűntelennek magam. És még most kéne megjavulni, amíg csak figyelmeztetés zajlik, mert ,,akkor" már késő lesz, és váratlanul jön majd el az az idő. :O
2011. szept. 21. 22:31
 7/17 anonim ***** válasza:

Utolsónak: ne félj, mert te jól fogsz járni a figyelmeztetéssel. Meg fog erősíteni a hitedben és így majd ellen fogsz tudni állni a kísértéseknek. Az sokkal nagyobb veszély hogy nem tud valaki ellenállni a kísértéseknek és emiatt elkárhozik.

Olvasd el ezt:

[link]

2011. szept. 22. 08:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Köszi. De ha ennyien megtérnek, megbánják bűneiket, akkor ki az a rengeteg (emberiség 1/3-a) ember, aki el fog pusztulni? Lehet, hogy mint bűnös én is benne leszek.
2011. szept. 22. 22:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Ezt az 1/3 hol van leírva?

Ha te megtértél, meggyóntál vagy őszinte bűnbánatot tartottál és nem tartasz haragot akkor nincs mitől félned. Ezeket pedig nem kerül semmibe megtenni. Mindenki bűnös, a lényeg nem az hogy nem követünk el bűnt hanem az hogy törekszünk rá hogy ne kövessünk el bűnt.

2011. szept. 23. 09:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, ez nem válasz lesz, csak a témához kapcsolódó kérdés:

a bankból a pénzünket hova kell tenni, lesz még egyáltalán értéke? Aranyba fektessem?

Egy katasztrófa jellegű dologra kell számítani? Be kell tárazni élelmiszerből?

2011. okt. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!