Hogyan jönnek a profeciak lépésről lépésre a világvégével kapcsolatban?
Sziasztok!
A 6. Pontban benne van az elragadtatás is. Én nem értek egyet azokkal akik a testi izraelitáknak még további lehetőséget biztosítanak...
Üdv. Péter
Nagyon nem mindegy???
Azt hittem, hogy Krisztusban kell hinni és nem egy forgatókönyvben.
Az elragadtatás (inkább elváltozás, ahogy Pál is írta)éppen akkor lesz, mikor Krisztus eljön, nem x nappal előbb vagy később, mert amiképpen a villámlás ellátszik kelettől nyugatig, éppúgy lesz Krisztus eljövetele is.
Ahogy Noé napjaiban házasodtak, ettek, ittak addig míg a bárka ajtaja be nem csukódott, úgy lesz akkor is.
Ezeket például Krisztus mondta.
Péternek igaza van, a szőlőmunkásoktól elvették a szőlőt és másnak adták.
Üdv: én lászló
Én lászlónak:
Te írtad:
"Nagyon nem mindegy???"
Én ezt írtam:
"azért annyira nem mindegy a sorrend"
A kettő nem ugyanaz.
"Azt hittem, hogy Krisztusban kell hinni és nem egy forgatókönyvben."
Ez így van. Ha ez neked megy anélkül is hogy éppen tudnád hogy mi folyik a világban és mi lesz a következő esemény akkor az szuper, és akkor neked valóban ez a kérdés tényleg mindegy. De nem mindenki van ezzel így.
Mondok egy példát:
Az elragadtatás valakit meglepetésszerűen ér és ráadásul pont itt marad a földön. Nem fog csalódni? Lehet hogy pont ezért fog a hite meginogni. Ha pedig felkészült volna akkor ő is el lett volna ragadtatva.
Vagy mondjuk valaki tudja hogy most a nagy szorongatás jön, felkészül testileg-lelkileg, tartalék élelmiszerrel, stb... Lehet hogy pont ezért nem hal éhen valaki a családjában.
Noé se mondta azt Istennek hogy "Nem építek bárkát, elég nekem a hit.".
Noénak Isten mondta, hogy mit csináljon, nem ugyan az.
Neked mit mondott?
Idéznél nekem igehelyeket, melyek "bizonyítják" az úgynevezett elragadtatást, mint olyant, hogy a többiek itt maradva "bambán" néznek? Hogy egyszer elragadtatás lenne, majd csak x nap múlva jönne Krisztus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!