Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz ezekről a videókr...

Mit gondolsz ezekről a videókról? Hatással voltak rád?

Figyelt kérdés

Inkább keresztényeknek ajánlanám,de mindenki megnézheti.Megható,elgondolkodtató :):

http://www.youtube.com/watch?v=tdAc6t_9-_0

http://www.youtube.com/watch?v=HaveggfXM08&feature=related

2011. szept. 6. 19:49
 1/6 Sághegyi Csaba ***** válasza:
71%
Az első nagyon jó példája Istennek. A másodiknak az üzenetével nem értek egyet. Senki nem jut pokolra azért, mert nem tudta, hogy Isten hívja. Pokolra Isten ellenségei, és a neki hátat fordítók jutnak.
2011. szept. 6. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

1.videó:

Valahogy nem értettem meg az apukát,aki feláldozta a kisfiát.Inkább a vonat elé ugrottam volna,csak hogy megállítsam a vonatot az ő helyébe! Persze az is eszembe jutott(biztos nem lett volna megoldható),hogy nem nyitom fel a hidat,s a vonat kénytelen lefékezni,mert látja a jelzést, hogy nem szabad a híd.

Azon pedig végképp kiakadtam,hogy "Úgy szerette Isten a embert,hogy az ő egyszülött fiát adta..." . Ezen én felháborodtam speciel.Úgy gondolom a gyermekem élete fontosabb mindennél,s hiába lehet még több gyerekem,más családom,nem akartam volna elveszíteni az egyetlen fiam...

2.videó:

Már ott elbukott nálam a dolog, hogy:

"what if one of your friend dies without not knowing Jesus as a personal saviour,what if he/she went to hell..."

Ilyen a keresztényeknek nem tanítanak,nem tanítják a pokoltól való félelemkeltést!

Ezvan.

2011. szept. 6. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
javítok:szóval ilyet nem tanítanak a keresztényeknek.
2011. szept. 6. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az első nagyon megható! Nem tudom, hogy hasonló helyzetben nekem lenne-e ennyi erőm!

Isten a szeretet! Krisztus meghalt mindannyiunkért!

Az mekkora álldozat?

A második az egy értelmetlen marhaság!

Üdv: a

2011. szept. 6. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

A második video szerintem nagyon rossz.

Ez egy lelki terror a keresztényekkel szemben. Mindenki maga felelős az életéért és nem más. A keresztények az életükkel tesznek bizonyságot Jézusról és annak van ereje és hatása másokra. De ha csak félelemből, görcsösen, kényszeből mondják el az evangéliumot, nem hiszem,hogy nagy hatása lenne. Az ilyen kereszténynek nagyon nehéz élete lehet. A munkát Isten végzi azokon az embereken keresztül, akik erre hajlandóak és Isten akarata szerint szeretnének élni. Önerőből nem megy. Mi csak eszközei vagyunk az Ő terve megvalósításának.

2011. szept. 7. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első egy megható történet,aki hisz Jézus megváltói szerepében annak nagyszerű lehet.

A második borzalmas,félelemkeltő,sátáni! aki ilyen videót csinál inspirációként fiataloknak,abban nem a szerető Isten munkálkodik.céltalan,önmagukban bizonytalan embereket könnyű kihasználni,úgyhogy erre a videóra senki ne legyen büszke.És igen,valóban elgondolkodtató,hogy ki,vagy kik azok a jellemtelen emberek,akik így akarnak manipulálni naív fiatalokat a saját javukra.

2011. szept. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!