Szerintetek igaz hogy 1012-ben eljő a világvége?
Nem hiszek benne, és nem is izgatom magam ilyen gondolatokkal.
Meg olvastam valahol egy jó idézetet: "Nem értem, miért ez a nagy mizéria, mert véget ér a maja naptár... a mi naptárunk minden évben véget ér!" :P
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:56
Te max gammasugár-kitörésre gondoltál, ugyanis gamma sugárzás minden nap van Fukushimában és Csernobilban.
kb. minden évre jósolnak egy világvégét... vagy többet is.
am lehet h rosszul tudom, de nem azért mondják, h 2012. 12. 21-én lesz a világvége, mert akkor ér véget a maja naptár?
apám, ez a bizonyíték... és ha azért akkor ér véget, mert nem volt kedvük tovább csinálni? ha elkezdenék írni egy naptárt, 1000 év után már én is unnám :P
egyébként, ha figyelembe vesszük a maják civilizáltságát, lehetséges, h lehetséges. de nem valószínű.
"nagy ezoterika rajongó és szintén Isten félő ember"
Üzenem neki hogy döntse el hogy mit szeretne mert a kettő együtt (ezo rajongás és Isten) nem fog menni.
"Ő azt mondta nem lesz világvége, csak egy új kezdet, kicsit megváltozik a világ, de nem pusztul el az emberiség. Nem tudom ezt hogy értette."
Én sejtem hogy mire gondolt, ha elolvasod ezeket a próféciákat akkor abból kiderül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Ez alapján egyébként a világvége még sokára lesz, előbb a nagy figyelmeztetés jön, aztán egy rövid időszak amikor az antikrisztus uralkodik, aztán Jézus második eljövetele, azután pedig egy hosszabb földi paradicsom szerű állapot.
Kérdező, elírtad, 2012-t akartzál írni sztem.
Azt én sem hiszem, hogy 2012-ben világvége lesz, de anyukám volt egy tudományos előadáson, és egy fizikus ott azt mondta, hogy 2012-ben a Földön óriási változások várhatók, de hogy mik lesznek ezek, azt nem lehet még tudni, de a világvégejóslat szerinte hatalmas baromság.
Nem tudom, globálisan mi lesz 2012-ben, de az biztos, hogy az én életem gyökeresen meg fog változni, nem azért, mert 2012 lesz, hanem azért, mert én teszek érte, és addigra fog nálam beérni a változás, hogy a tiszta szívből jövő szándékot tettekké formáljam.
Kár is ezen agyalni szerintem, hogy mi lesz 2012-ben. Ha azonban igaz az, hogy az időt gyorsabbnak fogjuk érezni, akkor kérdéses számomra, hogy ezt hogyan bírja majd ki az emberi agy, nem fogunk-e ebbe beleőrülni, stb.
Üdv: Napirai
Különben is, istenfélő.Mert ez egy jelző, ezért kisbetű, Isten is így akarja......:)
A kérések kérdésére pedig:nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!