2011 május 21 világvége 7 pecsét anyámkinnya még egy néphülyítés?
2011. máj. 19. 17:15
1/11 valakiakitnemismersz válasza:
Én már vettem popcornt a műsorra :D testvéreim nem kell aggódni! Kitartás! a pokolban is együtt égünk majd de büszkén felemelt fejjel.Ne féljetek!
2/11 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan :)
Nembaj, mához egy hétre jókat fogok röhögni ezen a kérdésen :D
3/11 valakiakitnemismersz válasza:
Második mondom nyugi együtt égünk majd... sátánnal levajaztam aki velem tart azt extra erős lángon fogják égetni a nagyobb élvezetért ;)
4/11 anonim válasza:
Nem akkor lesz, rosszak a számításaik. Amúgy a tájékozódás kedvéért elolvastam a szekta brosúráját és ott ezt írják:
"Valóban biztosak lehetünk abban, hogy a felemelkedés 2011. május 21-én lesz, a világ történelmének utolsó napja pedig 2011. október 21-e lesz."
A felemelkedés alatt az elragadtatást értik. Szóval nem kell aggódni, nem lesz világ vége szombaton, ők sem ezt állítják, ez egy torzult hír.
5/11 valakiakitnemismersz válasza:
Október 21.-én se lesz semmi szóval nem csak torzult de hülyeség is ahogy van.
6/11 anonim válasza:
Nem hülyeség. Én már beszereztem 10 kg. lisztet és 10 kg. cukrot. Van tartalék súrlókefém is.
7/11 valakiakitnemismersz válasza:
Senki nem akar akkor velem VIP extra csípős lángban égni?=/ még mindig van hely jelentkezőket várok. Szép hölgyek előnyben de jó fej ateistákat is szívesen várok hogy jó legyen a társaság :)
8/11 anonim válasza:
Egy húszéves fórumbejegyzést is láttam, ami szerint '97-ben is lett volna egy mindent elsöprő homokvihar.
9/11 anonim válasza:
Úristen, mennyi hülyeséget írkáltatok ide. Legalább jót röhögök. Kedden is jót röhögtem ezen a baromságon, és szombaton is egész nap röhögni fogok.
Üdv: Anna
10/11 anonim válasza:
Tudjuk Anna a bahai testvéreiddel -.- ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!