Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Erről mi a véleményed?

Erről mi a véleményed?

2011. aug. 27. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jót aludtam rajta...
2011. aug. 27. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy ezt a szektás fost szégyen Királyinak nevezni. Én sem hívom a vécécsészémet Pápai Pulpitusnak.
2011. aug. 27. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Atyaeg1 egy barátunk megint alkotott...

Anno látogattam rendszeresen az egyik általa (is) szerkesztett oldalt. Voltak ott érdekes dolgok, de az egész nagyon durván elment a mélyvallásos magyarkodásba.

Úgy értem, hogy mindent amibe szerepelt a magyar, vagy az isten szó azt már öröktöl fogva igaznak és szentbek minősítettek. Olyan dolgok pl mint "hun piramis" "magyarok mint isten választott népe, aki kivezeti a sötétből az emberiséget"

Egyfelől szép gondolatok ezek, csak egy baj van velük. Megosztók. Megosztják az embereket. Ha minden egy, akkor ki nem szarja le már bocsánat, hogy mi mostan magyarok vagyunk vagy nem? A problémákat közösen, határokon átívelő együttműködéssel kellene megoldani...

Magáról a videóról. Ez egy kicsit felöltöztetett teremtéstörténet. Kicsit líraibb, és filozófikusabb mint pl a bibliában. Egyébként, csak hogy tudd, Tolkien, vagy Cs. Lewis (aki vallásos volt) szintén írt, meseszerű teremtés történeteket. Istenekkel, meg mindennel ami kell. Nézz utána, nagyon szépek, és hihetetlen igaznak tűnnek. Ha egyszer elolvasod Pl a Szilmarilok elejét, pár napig tuti biztos leszel benne, hogy úgy teremtették a világot ahogy az oda le van írva, annyira zseniális....

Szép dolgok ezek, de mindenki úgy képzeli le ahogy akarja. Talán mindegyikbe van egy is igazság....mindenki abba hisz ami neki szép.

2011. aug. 27. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
nagyon tetszik ..!!!
2011. aug. 28. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nem fogom végignézni...

A véleményem pedig kb. ugyanaz, mint ennél a kérdésnél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1931..

E kérdés egyik különlegessége, hogy kivételesen egy véleményen voltunk az itt is ismert gyakorivalasz2-vel. :)

Ha bárki unatkozik, van még néhány hasonló jellegű kérdés a megválaszoltjaim között. :)

2011. aug. 29. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!