A nőgyógyászat bűn?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 17:03
1/16 anonim válasza:
Igen! A méhnyakrák pedig áldás!
(Hülye kérdésre hülye válasz:)
3/16 anonim válasza:
Miért lenne bűn? Ez olyan mintha azt kérdezted volna: ,,A fül-orr-gégészet bűn?"
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan!? :D
4/16 anonim válasza:
Miért lenne bűn? Már ne is haragudj. Isten azért adott az orvosoknak tudást, hogy használják! Tudod, a talentumokat nem elásni kell a földbe, hanem kamatoztatni! Ha már vallás kategória...
5/16 anonim válasza:
Nem bűn.Jézus is gyógyított nőket.Igaz, neki nem kellett senkit levetkőztetni, ment az neki anélkül is.
Inkább népi hagyományok vannak, melyek azt sejtetik valóban hogy ez erkölcstelen:az én nagymamámnak biciklizni sem lehetett fiatal lány korában.Gondolod akkor hogy ment nőgyógyászhoz....
6/16 anonim válasza:
Jesszus! Már miért lenne az?? A nőgyógyász orvosi szemmel néz a nemi szervre, nem paráználkodási célzattal!
7/16 anonim válasza:
Egyátalán nem az! Ezt valaki mondta? Vagy honnan, miből gondolod?
8/16 A kérdező kommentje:
Csak úgy felötlött.
2009. ápr. 16. 18:06
9/16 anonim válasza:
Biztos van valami olyan elmebeteg szekta, aminél az. Rémlik is, hogy hallottam valami olyan csoportosulásról, amelyik elutasítja a legalapvetőbb orvosi kezeléseket is. No, náluk biztos az.
10/16 anonim válasza:
Egek, nekem is elég szabad a fantáziám, de ez eszembe nem jutott volna. :)
Bár középkorban biztos máglyára küldték volna a nőgyógyászokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!