Mit gondolsz arról ha valaki tegezi a nőgyógyászát?
Figyelt kérdés
Ahová én járok majdnem mindenki úgy köszön neki, hogy szia. Én meg 32 vagyok a doki 39 és magázom de ő is azt mondja nekem hogy csókolom. Nem fura hogy orvos-beteg tegezi egymást?2011. jún. 16. 21:39
1/7 anonim válasza:
Semmi rosszat nem gondolok,én is tegezem...én 38 éves, 2 gyerekes anyuka vagyok,a dokinőm(szülész-nőgyógyász) 52 éves,3 gyerekes anyuka.
2/7 anonim válasza:
nem. ha mind a két félnek kényelmes, simán. a tisztelet (és annak kifejezése) nem a tegeződésen-magázódáson múlik.
3/7 anonim válasza:
Akinél az első babámat szültem, felajánlotta, hogy esetleg tegeződjünk, belementem, de valahogy nem esett jól nekem (csak ezt előre nem tudtam). Hiába fiatal hapsi, jobban esett volna, ha magázhatom. Olyan hülyén éreztem magamat, hogy ott van a lábam között és még tegez is engem (én meg vissza).
A második babámat másnál szültem, ő is egy fiatal hapsi, de szerencsére ő nem ajánlotta fel, nekem meg eszem ágában sem volt, így magázódunk, és ez így teljesen jó.
4/7 anonim válasza:
Nekem furcsa.Nem tegezném.Én szeretem tartani az 1m távolságot és tiszteletet adni az orvosnak.Szerintem ez nem helyes, még akkorsem ha majdnem egyidős a beteggel.Ha közeli kapcsolatban van vele az más.
5/7 anonim válasza:
Én is tegezem, de csak azért mert a párom is a kórházban dolgozik. Amíg ez nem derült ki, addig magáztam, magamtól nem tegeztem volna le, pedig max 10 évvel idősebb mint én. De én örülök ennek a tegeződésnek, mert valahogy így bátrabb vagyok, úgy értem jobban merek kérdezgetni, meg valahogy könnyedebb a beszélgetés.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem fura, ha valaki tegezi a dokiját. Én nem tegeztem, pedig sok korkülönbség nem volt közöttünk, mások viszont hallottam, hogy tegezték, mert olyan laza orvos volt. Csak én nem vagyok laza. De nincs semmi baja tegezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!