Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek? Többi lent.

Mi a véleményetek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem régiben volt egy álmom.

Egy szép napsütéses napon, kézen fogva fordulok ki valakivel ( lehet h kislányommal ) az utcából és pont rálátok a kihalt utcára. Sehol egy lélek. Majd valami felkap és ahogy repülök felfele körbenézek és többen repülnek velem . Felkiáltok "Ez az elragadtatás?!" Ahogy felértem, minden fehér volt. Majd egy pillanat alatt, mintha egy tv-t kapcsoltak volna ki elsötétült elöttem minden. És akkor éreztem azt, mintha ébren lennék, pedig aludtam. Nagyon furcsa érzés volt.

Voltatok már ugy, h mondjuk 5 éven belüli álmaitok összefüggenek?

én már 3 napon keresztül egy folytatólagos álmot álmodtam végig. Bár ez már nem ez a kategoria.

Nektek is volt már ilyen álmotok?

2011. aug. 20. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Lefekvéskor vegyél be egy enyhébb altatót.
2011. aug. 20. 13:31
 2/5 anonim válasza:
Ez nem elragadtatás. Tudattalan funkciókat írtál le, mindenkivel előfordulnak.
2011. aug. 20. 16:50
 3/5 freddy20 válasza:
Szokj le kábítószerről és a piáról.Nézesd meg magad egy elmedokival.
2011. aug. 20. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem ugy gondoltam, h most akk volt mikor álmodtam. Hanem hogy lehet hogy ilyen lesz.
2011. aug. 20. 23:21
 5/5 Golden Axe ***** válasza:

Én hiszek Neked! Nekem 2 féle forgatókönyvem van:

1. Valóban így történik, ahogy álmodtad.

2. Balesetben, vagy egyéb hitetlenek számára nem feltűnő módon meghalunk (persze csak testileg értve). Az itt maradottak pedig furcsálni fogják és elkezdik kibogarászni, hogy mondjuk abból a 600 fős gyülekezetből 500-an halálos balesetet szenvedtek? U.azon a napon? Ez furcsa...

Szerintem az itt maradottak mindenképp rájönnek, hogy ez elragadtatás volt. És ezután megpróbálnak öngyilkosok lenni, hogy úgymond utánunk jöjjenek, csak akkor már késő: "keresik a halált, de nem találják"

2011. aug. 21. 02:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!