Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jó dolog-e a bűvészkedés...

Jó dolog-e a bűvészkedés keresztény szemmel?

Figyelt kérdés

Hívő családban nőttem fel, és eljött egyszer hozzánk egy bűvész, aki lelkipásztor is.

Annak hatására kezdtem én is művelni ezt, de semmi okkult dologba nem mentem bele, de egyre inkább azt súlykolják, hogy ez nem Istentől van.

Szerintetek helyénvaló?

2011. aug. 14. 13:53
1 2
 11/12 csabi880921 válasza:

Az a helyzet, hogy a "Kiválasztott" c. mûsorban csak bûvészek voltak. Csak sajnos a tv egy nagy "show-t" akart csinálni, mert nagy nézettséget akartak.

Legtöbbjüket ismerem és követem a karrierjüket, a trükk0ket szintén ismerem, hisz az ott bemutatott trükk mind bûvésztrükk, csak ez nem látványos, hanem inkább az agyat dolgoztatja meg. Viszont rengeteg TRÜKK kézügyességre épült, némelyik viszont pszihologia.

2011. aug. 22. 22:20
 12/12 anonim ***** válasza:
A bűvészkedés nem bűn, csak a kártya az ördög bibliája :)
2011. dec. 16. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!