Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bibilia szerint élsz?

Bibilia szerint élsz?

Figyelt kérdés
Vagy ismersz személyesen olyat aki a Biblia tanácsai szerint él?
2011. aug. 13. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Emberi tökéletlenségemből/tökéletlenségünkből adódóan csak törekedni tudunk arra, hogy a Biblia irányadó mértékei szerint éljek/éljünk. Sátán világrendszerében, ahol mindent elkövet, hogy feladjuk az Isten iránti fedhetetlenségünket, nagyon nehéz ellenállni a test kívánságainak. Pál apostol is azt mondta, hogy a szellem erős, de a test gyenge.

Üdv: Bea

2011. aug. 16. 09:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is évente csak egyszer járok templomba, de ez nem jelenti azt, hogy nem hiszek Istenben. Tudom és hiszem, hogy létezik, és nem rég tökéletes magyarázatot kaptam minden megmaradó kérdésemre, holott már eddig is tudtam, hogy van Isten (sőt, még angyalok is:]) és ez nem egy kitalált beteg elme szüleménye. (tessék, itt van ez is, bár ezeket én eddig is mind tudtam, de ha esetleg ettől 'megtérnél', akkor itt van ez: [link] Hidd el, mindennek van magyarázata, annak is, hogy egyes emberek miért éheznek, miért hal meg néhány gyerek korán, stb. Sajnos ezeket nem mondhatom el, főleg nem itt, egy közösségi oldalon.. Én akkor sem élnék alkoholista, bunkó, stb életmódot, ha azt tudnám/vallanám, hogy nincs Isten. A bibliában amúgy én sem teljes mértékben hiszek, annak ellenére, hogy van pár dolog benne, ami tényleg segít példás életet élni. Ja, és ezt a gyönyörű kis 'történet'-et mindenkinek ajánlom elolvasásra, nagy igazság :) -> [link]

és szomorú, hogy ma már arra a válaszra, hogy 'Van Isten?' az a válasz, hogy ' Beszívtál? 2011 van, nem 1640.. ' -.- 14/L

2011. aug. 16. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!