Darwin elméletei és a kereszténység - ellent mond egymásnak?
Úgy értem, ha én pogány vagyok, és inkább Darwin evolúciós elméletét tartom valószínűbbnek, de a katolikus vagy református ismerősöm meg van győződve arról, hogy Isten teremtette a világot, akkor mi súlyosan ellent mondunk egymásnak?
A reformátusok vagy keresztények teljes mértékben elítélik az evolúciós elméleteket?
A hívők esetleg megharagudhatnak arra az emberre, aki teljesen máshogy gondolja ezeket a dolgokat?
Durván fogalmazva olyan ez, mint "két focicsapat szurkolótábora"? Tehát ő ezen az oldalon van, én meg a másikon?
Kérem, világosítson fel valaki...
A keresztapám(82) világ életében vallásos ember volt és az is...minden vasárnap keresztanyámmal mennek a templomba...keresztapám hajdanán biológia és földrajz szakos tanár volt....ha annyira ellent mondana,akkor miért tanította volna?
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!