Pogány vagyok, a pokolra jutok?
Én ateista vagyok de ha kiderül hogy mégis a tévedtem akkor MULATUNK MAJD EGY POKOLI JÓT !!!!!!!!!!!!
Addig is Dimmu Borgir FOREVER http://www.youtube.com/watch?v=F9cqKafnUrk&feature=relmfu
Már megbocsáss, de Te nem ateista vagy, hanem hülye.
És nem azért, mert nem tetszik a vallásod, vagy nem értek egyet veled, hanem mert ha belegondolnál miket beszélsz, Te is rájönnél hogy mekkora baromság, ráadásul még büszke is vagy rá.
A zene különben jó, a klip már kevésbé. Nem kéne ilyen komolyan venni ezeket, ők se gondolják komolyan. Persze 12-14 éves korig nagyon menő sátánistának lenni, minden ˝Dimmu Borgir forever˝ de ha utánanézel, az ő énekesük is keresztény, ahogy nagyon sok black metál banda tagja az. Már csak ezért is gyerekes az ő nevükben isteníteni a poklot.
Segíts magamdon isten is megsegít- hivatalos verzió
Segítettem magamon ÉN VAGYOK az ISTEN- az én verzióm
én is pogány vagyok Sámánista és nem hiszek a pokolban. Ez csak az emberek ijesztgetése ahogy az is h legenek jók a kicsi gerekek mer elviszi őket a zsákos ember.
ha te is pogány lennél akk nem hinnél a pokolban!
Aki megtagadja Istent, azért semmit sem tehet az Úr, úgyhogy a pokolba kerül, ami Lucifer birodalma és az örök szenvedésé.
Jézus nem a kereszténységet vagy az egyházat terjesztette, hanem Isten igéjét és a hitet. Ha valaki igazhitű mohamedán, tiszta életet él és hisz Istenben a mennyek országába kerül. Több vallás van, de tulajdonképpen mind ugyanazt hirdeti: kövesd Isten igéjét, élj tiszta életet, segíts a szegényeken stb...
Ahogy felül írtam, a hitetlenek fölött Lucifernek hatalma van, de ha megtérnek Isten útjára, meggyónják, megbánják és kijavítják a bűneiket Isten megbocsájt és a mennybe kerülnek. Ne feledd: megtérni sosem késő, egy kis segítség hozzá, ha az üdvösséget választod a kárhozat helyett: [link]
Megnéztem a videót, amit belinkeltél, elég durva, főleg amikor az ítéletről mesél... Olvastam egy hasonló könyvet, a neve: Bill Wiese: 23 perc a pokolban. Ebben is szó esik a tüzes tóról, de itt a végén Jézus kihozza Billt a pokolból.
persze ne gondolj azt hogy rád akarom erőltetni a hitet, egyszerűen sokat hallottam a pokolról és ha rajtam múlna, mindenkit megmentenék tőle, dehát én csak egy átlagos ember vagyok nem Isten küldötte, téged is csak meg akarlak menteni a kárhozattól, de ne vedd tolakodásnak. :)
amúgy a kommenteket olvasva ez jut eszembe: én nem hiszek a börtönben, nyugodtan megszegem a törvényt, ha késő lesz akkor bánni fogom :D by: egy ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!