Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pogány vagyok, a pokolra jutok?

Pogány vagyok, a pokolra jutok?

Figyelt kérdés
Egyre többet olvasok a pokolról hogy milyen kegyetlen, főleg a tüzes tó! Félek hogy pokolra jutok, tényleg ilyen volna a megváltó? Vagy az Isten? Hogy ennyit számitana a vallás? A kereszténység? A Zsidóság és egyéb? Hogyha az ember jó és jó dolgokat tesz az életben akkor is pokolra jut a vallásától függően? De az én fő kérdésem hogy a pogányokkal mi fog történni haláluk után ..
2011. aug. 8. 16:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Én ateista vagyok de ha kiderül hogy mégis a tévedtem akkor MULATUNK MAJD EGY POKOLI JÓT !!!!!!!!!!!!

Addig is Dimmu Borgir FOREVER http://www.youtube.com/watch?v=F9cqKafnUrk&feature=relmfu

2011. szept. 12. 16:50
 22/30 krameri ***** válasza:

Már megbocsáss, de Te nem ateista vagy, hanem hülye.

És nem azért, mert nem tetszik a vallásod, vagy nem értek egyet veled, hanem mert ha belegondolnál miket beszélsz, Te is rájönnél hogy mekkora baromság, ráadásul még büszke is vagy rá.

A zene különben jó, a klip már kevésbé. Nem kéne ilyen komolyan venni ezeket, ők se gondolják komolyan. Persze 12-14 éves korig nagyon menő sátánistának lenni, minden ˝Dimmu Borgir forever˝ de ha utánanézel, az ő énekesük is keresztény, ahogy nagyon sok black metál banda tagja az. Már csak ezért is gyerekes az ő nevükben isteníteni a poklot.

2011. szept. 12. 18:18
 23/30 zozo86 ***** válasza:
48%
ők a igaz mennyekbe szálnak magassab szférákba mert nem félnek veled ellentétben, a te vallásod a félelemre alapszik hogy féld istent mert rossz és bosszúálló meg dádá lesz.... sosem isten te vagy te is isten vagy minden egy egy a minden érted? te egy vagy mindekivel minden ami él, és minden él. isten rajtad keresztül tapasztalja meg öngamát, sose félj mert nincs mitől félned rengeteg életed volt vagy lesz,lehet. a keresztényektől segítséget ne várj mert félik az istenüket mert primitívek sajna, pogány mindenki a pápa szerint aki közelebb áll istenhez mint a keresztények, templomba járnak imádkoznak gyónnak aztán káromkodva mennek ki a templom kapuján, önhittek és álszentek. légy alázatos szeress minden főképp öngamad mert hogy várod hogy szeressenek ha te sem szereted magad, ne aaggódj ne félj és ne gyűlölj csak járj nicsott szemmel! nem tudsz bűnt csinálni mert nincs bűn és nincs pokol! a papok hozták létre hogy félj és megteremtsd saját poklodat. kamu az egész nyudogt lehetsz, ha jót teszel, jót teszel magaddal és istennel is és légy önmagad! ébredj fel és emlékezz!
2011. szept. 20. 08:22
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: Te nagyon félreismerted a kereszténységet és Istent. Nem a rossz tapasztalataidra kellene hagyatkoznod hanem arra hogy a valódi kereszténység mit jelent.
2011. szept. 21. 09:39
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Segíts magamdon isten is megsegít- hivatalos verzió

Segítettem magamon ÉN VAGYOK az ISTEN- az én verzióm

2011. okt. 3. 20:02
 26/30 anonim ***** válasza:

én is pogány vagyok Sámánista és nem hiszek a pokolban. Ez csak az emberek ijesztgetése ahogy az is h legenek jók a kicsi gerekek mer elviszi őket a zsákos ember.

ha te is pogány lennél akk nem hinnél a pokolban!

2012. febr. 1. 16:40
 27/30 anonim válasza:

Aki megtagadja Istent, azért semmit sem tehet az Úr, úgyhogy a pokolba kerül, ami Lucifer birodalma és az örök szenvedésé.

Jézus nem a kereszténységet vagy az egyházat terjesztette, hanem Isten igéjét és a hitet. Ha valaki igazhitű mohamedán, tiszta életet él és hisz Istenben a mennyek országába kerül. Több vallás van, de tulajdonképpen mind ugyanazt hirdeti: kövesd Isten igéjét, élj tiszta életet, segíts a szegényeken stb...

Ahogy felül írtam, a hitetlenek fölött Lucifernek hatalma van, de ha megtérnek Isten útjára, meggyónják, megbánják és kijavítják a bűneiket Isten megbocsájt és a mennybe kerülnek. Ne feledd: megtérni sosem késő, egy kis segítség hozzá, ha az üdvösséget választod a kárhozat helyett: [link]

Megnéztem a videót, amit belinkeltél, elég durva, főleg amikor az ítéletről mesél... Olvastam egy hasonló könyvet, a neve: Bill Wiese: 23 perc a pokolban. Ebben is szó esik a tüzes tóról, de itt a végén Jézus kihozza Billt a pokolból.

2012. febr. 18. 02:01
 28/30 anonim válasza:

persze ne gondolj azt hogy rád akarom erőltetni a hitet, egyszerűen sokat hallottam a pokolról és ha rajtam múlna, mindenkit megmentenék tőle, dehát én csak egy átlagos ember vagyok nem Isten küldötte, téged is csak meg akarlak menteni a kárhozattól, de ne vedd tolakodásnak. :)

amúgy a kommenteket olvasva ez jut eszembe: én nem hiszek a börtönben, nyugodtan megszegem a törvényt, ha késő lesz akkor bánni fogom :D by: egy ostoba

2012. febr. 18. 02:07
 29/30 anonim válasza:
amúgy a pogány alatt ateistát, vagy természeti vagy egyéb vallásban hívőt értesz? mert manapság sokan keverik...
2012. febr. 18. 02:10
 30/30 világvége1 ***** válasza:
A gonoszok jutnak pokolra. Vallástól függetlenül – illetve ha valaki túl sokáig muzulmán, azért az már bűn.
2020. jún. 3. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!