Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megbocsájtható bűn vagy...

Megbocsájtható bűn vagy pokolra kerülök?

Figyelt kérdés
Szerintetek a homoszexualitást Isten megbocsájtja nekem? Nem tudok ez ellen tenni a mai napig is küzdök, de nővel nem tudok olyan boldog lenni mint férfival. Én így vagyok boldog, nem k*rválkodom, nem b*sz*tom meg magam minden 3ik fiúval semmi ilyesmi. Ez halálos bűn? Már ezért a pokolra kerülnék? Miközben jó embernek tartom magam és csak ezért kerülnék oda? :( Okosak, vallásosak segítsetek nekem! :)Hiszek Jézusban hisz meghalt értünk és kérem az Istent segítsen nekem javuljak meg. Olyan nehéz az egész..:( 16/F
2011. júl. 31. 13:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Már azért is pokolra kerülsz, ha a halálod előtt nem sikerül egy gyónás keretén belül teljes szívedből megbánni nemcsak a más férfiakkal folytatott förtelmes gaztetteidet, hanem már azért is, hogy ilyen mint kívánatos gondolat egyáltalán csak megfordul a fejedben, majd pedig a halálod bekövetkeztéig tisztán tartanod magad ezektől...

Mindezt ki is nyilatkoztatta Úr, aki végtelebül bölcs és igazságos... Úgy is, mint az atya, úgy is, mint a jézuska, de még a szenbtlélek formájában is sugdolózva...

2011. aug. 11. 11:55
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

*

Már azért is pokolra kerülsz, ha a halálod előtt nem sikerül egy gyónás keretén belül teljes szívedből megbánni nemcsak a más férfiakkal folytatott förtelmes gaztetteidet, hanem azt is, hogy ilyen mint kívánatos gondolat egyáltalán megfordul a fejedben, majd pedig a halálod bekövetkeztéig tisztán tartanod magad ezektől...

2011. aug. 11. 11:57
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 14. 13:10
 24/28 anonim válasza:
14%

Kedves kérdező!

Gondolom ennyi idő után már nem figyeled a válaszokat, de hátha idetéved valaki, akinek még hasznos lehet. A homoszexualitás nem bűn, akárki is mond akármit, idézgethetnek a Bibliából, vagy amiből akarnak. NEM BŰN. Az vagy, ami, ezt neked magadnak kell lejátszanod magaddal, ehhez többezer éves szövegeknek semmi köze nem lehet. Ha el tudod fogadni magad melegként, és ha valóban férfiakkal akarsz együtt lenni, akkor jogod van hozzá, mert mint mondtam, nem bűn keresni a boldogságot, megélni a szerelmet. Még akkor sem bűn, ha te férfival éled meg. Más kérdés, hogy 16 évesen tudhatod-e, tudhattad-e, hogy valóban meleg vagy... Gondolom, ez azóta tisztázódott.

Aki a vallás szabályai alapján ítélkezik és emlegeti a poklot, annak pedig csak hasonló jókat tudok kívánni, mint amiket ide írt neked. Egy valamit felejtett csak el, Isten a saját képére teremtette az embert... Teremtette... Teremthetett volna olyan lényeket is, akikben fel sem merül a homoszexualitás, mégsem tette. Innentől nincs miről beszélni.

Ez az egész bűn-dolog túl van misztifikálva, ha a bűnös emberek mind a pokolra jutnak, főleg azok, akik nem bánják meg a bűneiket, akkor az egész világ ott lenne, kivéve a Teréz Anyát, mert a világ bűnös. Mindenki. Egytől egyig mindenki.

2011. aug. 21. 21:02
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló!

Ha nem tűnt volna fel, hívő emberektől kért választ, és segítséget nyilván meg van az oka, hogy miért.

Aki a Biblia tanítása szerint próbál élni, és az neki az alap, nyilván másként vélekedik mint te.

A kérdező Isten hívő emberek válaszát, segítségét kérte, és nem azt, hogy a vallásukat, és az ő hitét is becsméreld! Gondolod, hogy te most segítettél?

2011. aug. 21. 21:59
 26/28 A kérdező kommentje:
Ha ezzel gyötröm magam csak rossz lesz. Megpróbálom lánnyal de csak ha jön én nem keresek nem fogok utána futni.. Csak így tudnék lánnyal boldog lenni. mind1
2011. aug. 23. 23:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Lánnyal sehogy sem lennél boldog, csak magad áltatnád egy ideig. Ha ennyire összeegyeztethetetlennek tartod a boldogságod és a hited, akkor válasz.
2011. aug. 23. 23:38
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem kell válaszút elé kerülnie.

#18 -as válaszoló írta jól.

Ha hiszel Istenben, ő is hisz Tebenned! Legbelül ott van a Mindenható mindenkiben. A srác homoszexuális, kétségek közt őrlödik, Isten mégsem hagyta el Őt, ott lakozik Őbenne is!

És a srác sem fordított hátat Istennek.

"A világgal az a baj, hogy az ostobák holtbiztosak mindenben, az intelligensek pedig tele vannak kételyekkel!"

>Emerson<

2013. máj. 15. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!