Miért ekkora rasszisták a zsidók?
xy92: Úgy látom, még megvagy... :)
Én láttam azt a filmet, de nem rengette meg a világomat.
Szerintem nem kellene ennyire hinni neki; hiszen
a történelemben amúgy sincs teljes, 100 %-os igazság.
Ha kicsit megpróbálsz objektívebb lenni, láthatod magad is. És ezért nem érdemes elragadtatnod magad.
Minden jót Neked!
valamit félre olvastál... nekem nem egy emberrel volt problémám.. nem általánosítok. azt irtam hogy ez volt az aki miatt irtam. de mire ideág eljutottam bőven elég hasonlót láttam hallottam tapasztaltam.. és ugye mégis belementem egy üzletbe mert nem általánosítottam de rácáfolt. amúgy nem értem hogy feltettem egy kérdést..arra válasz alig jött. de megtudtam hogy rasszista jobbikos vagyok 14éves és kárpátiát hallgatok. hogy egy embernek megölték a rokonait. hogy mi van a szabályzatban. hogy tilos beszélni a zsidókérdésekről mert régen ök sokat szenvedtek. hogy a magyarok hülyék mert mit képzelnek hogy ilyet kérdeznek hogy keresztény vagyok hogy magyar vagyok...hogy nem halt meg senkim hogy biztos meglepődök mert a kereszténység a zsidóból lett... hogy a nemzsidó srácnak simán törölték a kommentjeit a zsidóét nem.. persze mert a zsidó jelentgetett a nemzsidó pedig nem. érdekes hogy a zsidó kommentelő mennyire bizonyitotta akaratán kivűl az alapkérdést. aztán jött ide valaki aki úgy gondolta hogy ő majd megtanit az illemre.. mert hogy valamit nem jól csinálok. :) rosszul irok, neveletlen vagyok. hát bocsanat, örülök hogy ennyire beszélem a nyelvet.. és hogy segit a helyesiró.
ezzel az elöttem szóló komment résszel egyet értek... "Bár felesleges is vitáznom, mert ez mocskos alapokra épült undorító rendszer törvénybe foglalja, hogy neked van igazad és nekem kussolnom kell. No, de én már csak ilyen törvényszegő vagyok." és Berta neked meg annyit, hogy ne okoskodj már hogy ki milyen hangnemben ir... te semmi értelmeset nem irtál. mert egyáltalán nem érdekel a szabályzat. ha törölnek új IP-cimet csinálok és vissza jövök. úgy hogy ne irogass meg tartsál kiselőadást hanem a témához szólj hozzá... a továbbiakban nem kapok értesitést a kommentekről. ne fáradjatok a válasszal. megtudtam amit akartam. a zsidók a legnagyobb rasszisták és a legkétszinűbb érdek emberek akik léteznek. nevezzetek aminek akartok. nem érdekel. ilyen gusztustalan népet én még nem láttam... ha engem megkérdeznek miért rasszisták a magyarok már tudni fogom mit mondjak... üdvözlet: Svájc, Zug
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!