Szeretnék mélyebben elmerülni a hitéletben! Ötletek hogyan?
Figyelt kérdés
Olyan vallás-tematikájú oldalakat keresek, ami ebben segít. Napi igék, vagy olyan közösségek, ahol hívő fiatalok mesélnek, esetleg történetek, napi jó cselekedetek, bármi, ami ehhez köthető az jöhet!2011. júl. 31. 09:04
11/13 anonim válasza:
Ha református vagy, itt egy neked való oldal amit én katolikusként is nagyon szeretek látogatni:
Van még néhány protestáns oldal amit szintén szeretek, ha érdekel belinkelhetem azokat is.
12/13 anonim válasza:
Napi igeként pedig itt van ez az oldal. Csak mert ere nem írt senki. :) Igaz evangélikus, de nem hiszem, hogy probléma lenne... ;)
13/13 anonim válasza:
Elég ha Tv-t nézel, az ATV-n szokott menni a vidám vasárnap ahol általában élő közvetítés megy. El is mehetsz akár, én voltam már és nagyon jó. Valamivel okosabb lettem és többet tudtam meg Istenről, neked is ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!