Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szeretnék mélyebben elmerülni...

Szeretnék mélyebben elmerülni a hitéletben! Ötletek hogyan?

Figyelt kérdés
Olyan vallás-tematikájú oldalakat keresek, ami ebben segít. Napi igék, vagy olyan közösségek, ahol hívő fiatalok mesélnek, esetleg történetek, napi jó cselekedetek, bármi, ami ehhez köthető az jöhet!
2011. júl. 31. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha református vagy, itt egy neked való oldal amit én katolikusként is nagyon szeretek látogatni:

[link]

Van még néhány protestáns oldal amit szintén szeretek, ha érdekel belinkelhetem azokat is.

2011. aug. 3. 01:33
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

Napi igeként pedig itt van ez az oldal. Csak mert ere nem írt senki. :) Igaz evangélikus, de nem hiszem, hogy probléma lenne... ;)

2011. aug. 3. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Elég ha Tv-t nézel, az ATV-n szokott menni a vidám vasárnap ahol általában élő közvetítés megy. El is mehetsz akár, én voltam már és nagyon jó. Valamivel okosabb lettem és többet tudtam meg Istenről, neked is ajánlom.
2011. aug. 3. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!