Milyen tudományos tények vannak, amelyek a Bibliát látszanak igazolni?
Ősrobbanás - Kezdetben teremté Isten a fényt. A világosság volt legelőszőr.
Most így nem tudok többet írni, de sok van. Mire vagy kíváncsi konkrétan.
"Ősrobbanás - Kezdetben teremté Isten a fényt. A világosság volt legelőszőr."
Francokat! Az ősrobbanáskor nem volt fény! Csak hő és energia, az első fénysugarak a kezdeti csillagok "bellobbanásokor" gyúlladtak ki.
Gyakorlatilag sok minden.
A tudományos körökben ismert Intelligens Tervezés is. Egy magasabb rendű intelligencia hozta létre az életet és magát az evolúciót is. Vannak akik szerint még evolúció sincsen, hanem Devolúció illetve nem tudom magyarúl hogyan fordítják.
Az Ősnyelv valaha a magyar volt, amit kimutattak egy vizsgálaton amit később titkosítottak, tehát a paradicsomban ami Atlantiszon volt magyarúl beszéltek.
Most így nem jut eszembe több csak kapásból felsoróltam. A legismertebb az ősrobbanás. Isteni metafóra a fény, amely az életet jelenti. De valójában is így volt.
04:04
Íme, mikor a tudatlanság a naivsággal kereszteződik :) Ilyenkor hálát adok az égnek, amiért éveken át tanulmányoztam a vallásokat, és így reálisan tudok rájuk tekinteni, nem ilyen hiszékeny szemmel ;)
Amely benned is lakozik a szeretet amelyet atyátoktól (Jézustól)kaptatok ajándékul.
Ugye elég bizonyíték.Béke veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!