Ha a Biblia csak a két férfi közötti szexet tiltja, akkor két nő csinálhatja?
Lehet hogy akkoriban amikor íródott csak a hagyományos módszereket ismerték, a nők meg ugyebár úgy nemtudnak :D
De nem értek a Bibliához.
Szerintem ha két nő csinálja, az is nagyon undorító.
Egyszer rám akart szállni egy csaj, de elhajtottam a pi..ába.
Üdv: Annazara
Kérdezőnek: A Biblia mindkettőt tiltja. Valószínűleg nincs elég pontos ismereted a témáról, és / vagy rosszul tájékoztattak.
/Ugyanez vonatkozik az eddigi válaszadókra is.../
Pál apostolnak a Rómaiakhoz írt levelének 1. fejezetéből a 26. b. és 27. versek:
"... mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
_Hasonlóképpen_ a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban."
Megj.: Kiemelés tőlem; méghozzá azért, mert egyes teológusok szerint ez a szó időrendre is utalhat, azaz előbb voltak leszbikusok, mint homoszexuálisok. De ezt csak érdekességként említem, nem akarok vitát nyitni.
/Amúgy érdemes elolvasni az egész fejezetet... :)) /
"Isten ugyanúgy undorodik a leszbikus kapcsolattól, mint a férfiak között létesített testi kapcsolattól"
Ezt így elmondta neked???
igen
esetleg keresd meg te is a Bibliában, és akkor neked is elmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!