Szerintetek ha, Mózes, Buddha, Jézus, Lao-ce, Mohamed találkoznának szót értenének egymással?
ne haragudj, de nem hogy privátban, itt se kéne folytatni, mert ez egy teljesen meddő vita.
én hiszek Jézusban, hiszek a katolikus tanok igazában, ugyan úgy, mint abban, hogy a buddhizmus által kínált út is elvezet Istenhez.
te meg megakarsz győzni, hogy csak Jézusban higgyek.
amúgy dolgozok, nem vagyok gimnazista, amikor suliba jártam 14évig volt kötelező a tanulás. kijártam a nyolcat és elmentem dolgozni.
Kedves "mab"!
Most mégis visszajelentkezem (bár nem szándékoztam), mert közben felfedeztem a net-en és megnéztem ezt a videót, amit Neked is nagyon ajánlanék. Ez a film, "mintha küldték volna", pont belepasszol a beszélgetésünkbe, remélem megérint Téged is és talán leesik általa egy-két tantusz...
"...amúgy dolgozok, nem vagyok gimnazista, amikor suliba jártam 14évig volt kötelező a tanulás. kijártam a nyolcat és elmentem dolgozni."
Ezt most nem értem: 14 év kötelezö tanulás, de csak 8 év elemi...
Meg szabad kérdezni, mit dolgozol?
Ès sokat olvasol, ugye?
Pesten élsz?
elírtam bocs. 14éves korig volt kötelező.
most gépbeállító vagyok egy sajtoló üzemben.
és igen szabadidőmben általában olvasok.
Kedves: "A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad."
Mivel valamennyi linked és hivatkozásod tendenciózus és mivel az elsődleges forrásokat nem ismered ezért valamennyi hozzá "szólásod" értelmetlen, érdektelen és értéktelen!
Sok boldogságot ettől függetlenül!
OM MAITRI MAITRI APARAMITÁYUR MAITRI MAITRI TATHAGATAYE SVAHA!
Kedves Kérdezö!
12:30-kor adsz egy normális választ és utána 16:17-kor egy kellemetlent...
Hogy "valamennyi hozzászólásom értelmetlen, érdektelen és értéktelen lenne"...
Hát azért ez nem túl udvarias és a szeretet sem "süt" éppen át rajta...
Kedves: "A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad."
Mivel valamennyi linked és hivatkozásod tendenciózus és mivel az elsődleges forrásokat nem ismered ezért valamennyi hozzá "szólásod" értelmetlen, érdektelen és értéktelen!
Sok boldogságot ettől függetlenül!
SVABHAVA SHUNJA SARVA DHARMA SVABHAVA SHUNJO HAM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!