Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy halhatnék meg úgy hogy...

Hogy halhatnék meg úgy hogy Isten ne tikkeljen rám?

Figyelt kérdés
Szval a lényeg hogy ne legyek öngyilkos,ne kockáztassam az életem és Lehetőleg úgy hogy Isten ne haragudjon rám(lebeszélés nem téma)
2011. júl. 25. 17:29
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
menj fel a 10.re, kérd meg a szomszédot hogy dobja le a macskád az emeletről, kiálts valami nagyon szívhezszólot(pl:kiscicám,ne.ha te meghalsz akkor énsem akarok már tovább élni!!)és vesd magad utána. problem God?
2011. júl. 28. 02:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Istentől való jó hírről hallottál már?

Isten királysága el fog jönni a földre, és annak Királya is, akit Jézus Krisztusnak hívnak. Ő lesz a kormányfő, és minden földi fejedelem, király neki fog hódolni. Az ő királysága örökké megáll, nem fog elmúlni. Ha a királyságába akarsz tartozni, Istenhez kell fordulnod, és elhagynod a törvényszegést (ami a bűn, Isten törvényének megszegése) és törvénye szerint éned. Ezt csak úgy tudod megtenni, ha elfogadod azt az ajándékot, amit ő, Isten Fia elvégzett, ha hiszel abban, hogy Isten fia elrendezte a bűnt a szent és igaz Isten előtt, így már nem pikkel rád. Ha hiszen abba, hogy ez az áldozat elég volt, hogy Isten is elfogadjon, ha hiszel az Ő tanúságának, amelyet Ő tett Fia mellett, magad is elpecsételed, hogy az Isten igaz, és téged is fiává fogad, mégpedig a beszédén keresztül újonnan szül, örök életre. (nem a testedet, hanem szellemedet) Ez az élet az ő Fiában van, aki feltámadás és az élet, aki benne hisz örök élete van, és nem megy az ítéletre, hanem átment a halálból, az Ellenség királyságából az életre, az Ő királyságába.

Röviden ez jutott eszembe a kérdésedről, bár lehet, hogy nem erre irányult a kérdésed.

2011. júl. 28. 15:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Na egy hittérítő megtalált öcsém! Össze illetek!

Mekkora ez az oldal, hát beszarás!

Jön isten és leváltja az orbán királyunkat?! Akkor én is hinni fogok istenben!

2011. júl. 30. 19:30
 24/24 A kérdező kommentje:

Embeereek ez nagy volt.

Amugy Pszichológus vagyok(leszek)és viselkedésetek tanulmányoztam!hát nem vagyok elragadtattva!!!!

De volt pár normális válasz!

2011. aug. 5. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!