Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy halhatnék meg úgy hogy...

Hogy halhatnék meg úgy hogy Isten ne tikkeljen rám?

Figyelt kérdés
Szval a lényeg hogy ne legyek öngyilkos,ne kockáztassam az életem és Lehetőleg úgy hogy Isten ne haragudjon rám(lebeszélés nem téma)
2011. júl. 25. 17:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Na ez már durva...
2011. júl. 25. 17:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Volt ilyen egy South Parkban. El kell menni afrikába és menj oda egy éhes tigrishez és mond neki, hogy segítesz élelmezni őt.
2011. júl. 25. 18:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Isten nem szokott tikkelni senkire.

Mondjuk úgy, hogy megöregszel.

2011. júl. 25. 19:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos igazad van és hülyék vagyunk. De ha már itt tartunk akkor azt hogy rossz szokásom azt külön szóban írjuk, a rossz az két sz-szel van írva, és azt hogy "lehetőleg" nyugodtan írhatod kisbetűvel legközelebb. :)
2011. júl. 25. 20:08
 15/24 A kérdező kommentje:

1.én is hülye vagyok pont mint ti

2.nem vagyok emós me 2szer láttam a Vizesnyolcast

3.halál után nincs élet nem leszek szellem.porból lettem az is leszek DE a többi bonyolult...

2011. júl. 25. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A tikk(tikkel) - kényszeres cselekvés, kényszerbetegség

pikkel-neheztel, haragszik

2011. júl. 25. 20:58
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem kell öngyilkosnak lenned, és Isten nem fog megharagudni és "tikkelni" sem rád, ha ezt a halálnemet választod:

"Öldököljétek meg azért a ti földi tagjaitokat, paráznaságot, tisztátalanságot, bujaságot, gonosz kívánságot és a fösvénységet, ami bálványimádás, haragot, fölgerjedést, gonoszságot és szátokból a káromkodást és gyalázatos beszédet, melyek miatt jő az Isten haragja az engedetlenség fiaira"

;-)

2011. júl. 26. 01:50
 18/24 anonim ***** válasza:

A komoly válasz egyébként az hogy ha öngyilkos leszel és Isten elé kerülsz akkor Isten várni fog készen arra hogy megbocsásson. Így ha megbánod a többi egyéb életed során elkövetett dolgokkal együtt, akkor üdvözülsz.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy erre bíztatlak, hanem azt hogy bármit követett is el az ember, Isten irgalmában mindig reménykedhet.

"ne kockáztassam az életem"

Úgy meghalni hogy közben ne kockáztasd az életed? Ez nehéz ügy :)

2011. júl. 26. 08:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Hogy ne TIKKELJEN rád? Üsd ki a szemét. :D
2011. júl. 26. 18:10
 20/24 anonim ***** válasza:
te hülye vagy istn nem léteziik néz inkább family guy és tanulj abból ne menj a szarba
2011. júl. 27. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!