Ha Istennek mindenkivel van terve, akkor én miért vagyok ilyen?
Mi történt? Nagyon csendben vagy... :)
Találtam Neked valamit, ami hasznos lehet: Egy keresztény pszichológus hölgy honlapja; belinkelem azt az oldalt, ahonnan 19 különféle témájú előadást lehet letölteni díjmentesen. A címek alapján kiválaszthatod, melyeket szeretnéd hallgatni. :-)
Üdv.
Bocsánat, csak a kérdésed olvastam el, a válaszokhoz nem volt még időm, tehát lehet, hogy már valaki írta. Isten néha azért hagy ennyire egyedül lenni, hogy rájöjjünk: életünkben Ő az egyetlen, akit legjobban keresünk, és az "Isten alakú üresség" a lelkünkben Utána kiált folyton. Hagy egyedül lenni, hogy először Őt találd meg, s ne légy többé ilyen formában magányos. Aztán ha megtaláltad Őt, és belekapaszkodtál mind a 10 körmöddel azért, mert úgy megszeretted, könnyebben nyitsz a szeretetre, s mások felé majd. Észre sem veszed, honnan lettek barátaid... De az addig tartó út nem könnyű... Isten nem szadista, nem ő kínoz. Ő azt szeretné, hogy megtaláld. Aki kínoz, minden erejével arra törekszik, hogy a hiányod ne tudjon az Úrral betöltődni. Ne adj esélyt a Sátánnak!
Tudom, miről beszélek, tapasztalat - és sokan mások is meséltek ilyet. Isten áldjon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!