Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez megbocsájtható...

Szerintetek ez megbocsájtható bűn?

Figyelt kérdés
Szerintetek a homoszexualitást Isten megbocsájtja nekem? Nem tudok ez ellen tenni a mai napig is küzdök, de nővel nem tudok olyan boldog lenni mint férfivel, és Isten is ha jól tudom azt mondta ezen a földön boldognak kell lennünk ez a lényeg. Én így vagyok boldog, nem k*rválkodom, nem b*sz*tom meg magam minden 3ik fiúval semmi ilyesmi. Nagyon sokáig ismerkedem valakivel, hogy összetudjak jönni vele vagy akár megcsókolni, szóval én az a normális meleg vagyok. :) Ez halálos bűn? Már ezért a pokolra kerülnék? Miközben jó embernek tartom magam és csak ezért kerülnék oda? :( Okosak, vallásosak segítsetek nekem! :)
2011. júl. 18. 05:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem keresztényként azt mondhatom neked, hogy minek hinnél olyan istenben, akinek te nem vagy jó?! Keress egy másikat, ha kell, vagy akár találj ki magadnak egyet. Esetleg olvass el néhány filozófust! Ez lenne talán a legjobb.
2014. máj. 22. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!