Ha Isten minden idősíkban létezik, akkor vissza tud menni a múltba?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:54
Indokold meg kérlek, amelyik válasz az ostoba és miért, ne hagyj bennünket kétségek között!
12:15
Az indoklás teljességgel felesleges lépés lenne, mivel további borzalmas válaszokat szülne, aminek elejét akarom venni.
A vallásod miatt alapvetően kétségek közt fogod leélni életed (nem hitet, hanem vallást írtam), szóval emiatt nem kell agódnod.
Ha tudod a HELYES választ a kérdésre, akkor azt is tudnod kell, hogy Jézus arra tanít, hogy azt ne hallgassuk el, sőt pont ez a lényeg, hogy a tévelygőknek utat mutassunk.
Nos én nem vagyok kétségek között, mert kezemben van az útmutatás. Nem a vallásod/egyházad neve üdvözít úgyhogy ne a vallásról beszéljünk.
Na de a lényeg nem én vagyok.
Szóval ezt ha gondolod privátban is megbeszélhetjük. Érdekelne hogy te honnan tudod a helyes választ, mert feltételezem azért bíráltad pl. az enyém.
Stellar
Nem vagyok krisnás.
Nem alacsonyítom le Istent,csupán nem kategorizálom be egyházi dolgokra.amit írsz,hogy világokat ismerhetünk meg odaát,meg folyamatosan tanulunk ezekkel egyet is értek.és ezt így nem is látom unalmasnak.14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!