Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény vagyok,2 éve...

Keresztény vagyok,2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, bűnnek számít-e ha 2 év után lefeküdnénk?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 14:16
1 2 3 4
 21/34 yuda ***** válasza:

Oké, most már világosan látom mi a gond...

Nem bántásból mondom komolyan, de te nem vagy keresztény igaz és a bibliában sem hiszel?

Költői kérdés volt, mert amúgy sem írok be többet neked, mert felesleges...mindketten tudjuk, hogy valami vallásos nevelést kaptál, de nem vagy igazából hívő. Jól mondom?

Keresztények nem kínlódnak annyit,hogy kövessenek el bűnt, vagy ne kövessenek?

vajon ez most bűn, vagy sem?!

keresztények ezt tudják pontosan, és ha te nem tudod, nem gondolnám keresztény lennél, így viszont miért állítotad be magad annak?--mindegy, mert már ez sem érdekel, csak így már komolytalan az egész kínlódásod...

2011. júl. 15. 22:57
 22/34 anonim ***** válasza:

19:58 vagyok

Gondolkodj. :)

2011. júl. 15. 23:00
 23/34 A kérdező kommentje:
csak h tudd, midnen hétvégén amikor tudok templonban vagyok el vagyok konfirmálva és minden nyáron tábort tartunk a gyerekeknek ahol ott szoktam lenni velük és ezzel szolgálatot teszek a félre értés kedvéért mondanám.. de ha neked ez nem elég keresztény akkor sajnálom
2011. júl. 15. 23:09
 24/34 anonim ***** válasza:
Ez egy farizeusi válasz volt. :)
2011. júl. 15. 23:20
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, az egyház hivatalos tanítása szerint az, én viszont hiszek Isten létezésében, de ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértek az egyház hivatalos álláspontjával. Szerintem nem bűn. Számomra a "Ne paráználkodj!" a megcsalásra vonatkozik. Vagy az egy éjszakás kalandokra, amelyek csak a szexről szólnak, érzelem nélkül. De abban nem hiszem, hogy Isten bármi helytelent látna, hogy két ember, aki szereti egymást, örömet szerez egymásnak.:)
2011. júl. 15. 23:21
 26/34 A kérdező kommentje:
a 19:58as vagy ugye? :D
2011. júl. 15. 23:26
 27/34 anonim ***** válasza:
19:58, 23:00 és 23:20 ugyanaz a személy (vagyis én), a többi nem.
2011. júl. 15. 23:28
 28/34 A kérdező kommentje:
nagyon nagy dilemmába vagyok.. :S
2011. júl. 15. 23:36
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha emiatt elhagy, nem baj.
2011. júl. 16. 00:04
 30/34 anonim ***** válasza:

Ha hívő vagy, akkor a bibliában erről félreérthetetlen választ kapsz.

1. Korintus 7:9

8,A nem házasoknak és az özvegyeknek pedig ezt mondom: jó nekik, ha úgy maradnak, mint én is. 9,Ha azonban nem tudják magukat megtartóztatni, házasodjanak meg, mert jobb házasságban élni, mint égni.

1. Korintus 7:9

1,Amikről pedig írtatok, azokra ezt válaszolom: jó a férfinak asszonyt nem érinteni. 2,A paráznaság miatt azonban mindenkinek legyen saját felesége, és minden asszonynak saját férje.

2011. júl. 16. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!