Csak rám van ilyen hatással az Ige? Lent.
Sziasztok!
Ha hallom az igét (pl. valaki idéz a Bibliából), vagy vallási dolgokról beszélgetek másokkal, akkor rám tőr a sírás (persze elfojtani), belül megremegek, illetve úgy érzem, hogy belül a lelkem fél, mint egy kisgyermek, mintha belül az összeroppanás szélén állnék. Ilyen gyenge ember lennék? Vagy én nem vagyok méltó az Igére, és ezért érzem az előbb felsoroltakat? :(
Nekem is szokott néha ilyen érzésem lenni, de szerintem ez nem rossz dolog. Nálam azt hiszem konkrétan a meghatódottságtól van. Ez annak lehet a jele hogy érzékeny vagy Istenre, a jelenlétére. Végül is az Ige maga Jézus, ha halljuk teljesen normális dolog hogy elérzékenyülünk.
A félelmet is említetted, az viszont szerintem nem jó dolog, a félelem Istentől van, kivéve az Istenfélelmet, az viszont nem is igazi félelem. Ez milyen félelem amiről írtál, kifejtenéd egy kicsit jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!