Az iszlamok vegetarianusok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 15:17
2/6 anonim válasza:
dehogy is, csak disznóhúst, vért, belsőségeket, vadállatokat, egyéb nem halal ételt nem esznek
3/6 anonim válasza:
Biztosan van köztük vegetáriánus, mint minden vallás követői között, de nem a húsevés a tiltott náluk, csak bizonyos húsok fogyasztása.
Egyébként az iszlám az maga a vallás neve, az iszlám hit követői a muszlimok.
Ezt csak jóindulatból írom, mert egy muszlim esetleg mérges lehet amiatt, ha leiszlámozod.
Én csak röhögök ezen, hogy hogyan lehet valaki ilyen buta, mivel engem nem érint, mivel nem vagyok muszlim, de egy muszlim ezért mérges lehet.
Üdv: 29 éves lány
4/6 anonim válasza:
Es nem hasznälhatnak ovszert a muszlimok azert vannak olyan sokan. csak leirtam hätha hasznät veszed :)
5/6 anonim válasza:
dehogynem használhatnak, sőt fogamzásgátló tablettát is használnak - üdv, egy muszlim felesége :P
6/6 anonim válasza:
Az igazi muzulmänok nem hasznälhatnak.De vannak muzulmänok akik lesz****k ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!