Normális hogy az imádság bársonyossan simogató és édesen fájó érzéseket ébreszt bennem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 00:41
1/4 anonim válasza:
Mivel még nem válaszolt senki, szeretném megosztani veled, hogy ez velem is pontosan így van. Nagyon jól eltaláltad a szavakat, pontosan így érzek én is.
2/4 Salx Narval válasza:
Nincs ebben semmi különös, ha valami jó érzéssel tölt el bennünket és nagy átéléssel gondolunk valakire, ill tesszük, amit teszünk, akkor hasonló érzéseink támadnak.Ezt bárkinél, bármi kiválthatja, legyen ez imádság, vers, zene, szerelmes gondolatok a kedvesed iránt, a jól végzett munka öröme, nem ragozom tovább, tehát bármi.
3/4 anonim válasza:
Igen, szerintem normális, gondolom azt jelenti hogy szívből tudsz imádkozni. Esetleg próbáld ki a belső imát is, ha még nem tetted.
4/4 anonim válasza:
Én nekem mindig nyugodt biztonságot sugall, és melegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!