Ha valaki csak úgy viccből ráírja a kezére hogy 666 az tényleg megbocsáthatatlan bűn?
Ha szívedben nem társítasz semmit a 666-os számhoz, akkor nem bűn.
Nem hinném, hogy ezen a haverjaid röhögnének, találj ki valami jobb viccet, amivel heccelheted őket.
Üdv: 29/L
Miért írnád rá? Ne írd rá,egyébként szerintem nem.
Krisztián te nem követtél el megbocsáthatatlan bűnt,Isten mindent megbocsát neked ha kéred!!
tegnap 18:01 vagyok és még mindig nem értem a poént, bocs.
Én egyszer ovis koromban összefirkáltam a kezem. Na, mi a poén abban, hogy 666-ot írunk a kezünkre?
Szóval mi volt a vicc? :D
Kedves Kérdező !
Az, hogy ráírod önmagában nem mert az a felírat nem rendelkezik azzal a szellemi tartalommal amely ezt a cselekedetet bűnné teszi.
Jelenések könyve 13. fejezete leírja az Antikrisztusi korban :
-politikai vezetés
-társadalom egésze
-vallás egyaránt
a gonosz kezében fog koncentrálódni.
Vagyis ez a bélyeg rendelkezni fog negatív szellemi tartalommal ami a három területet összefogja.
(A te esetedben még nem rendelkezik majd csak akkor)
A Jelenések könyve 16 fejezetében van erről a dologról leírás tehát az ítélet azokra vonatkozik akik felveszik a jelet és elismerik azt a vallás amelyet az Antikrisztus hoz létre amely abból is áll többek közt, hogy a bálvány tiszteletét gyakorolják. (2.vers)
Shalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!