Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytatok már el olyat, akit szerettetek, de valami olyat tett, ami megbocsáthatatlan? Mi volt az? És hogy hevertétek ki?
Figyelt kérdés
Találtatok mást, elmúlt a régi iránti szerelem idővel?2009. okt. 18. 15:06
1/13 anonim válasza:
Hát persze, megnyalta az ánuszom, ezért otthagytam őt. Nem bírtam tovább, gusztustalan volt és sutyi.
2/13 anonim válasza:
Igen, többször is, de sajnos mindíg visszakönyörögte magát. Ettől a kapcsolat persze csak egyre inkább egy mo sárra hasonlított, ami lehúz a mélybe.
3/13 anonim válasza:
Igen, hagytam el, méghozzá életem szerelmét. Megcsalt, mikor kiderült összzetört a lelkem. 2-3hónap után én léptem le, de egy másik férfi vigasztalása mellett. 4 hónapnyi könyörgés után visszafogadtam, azóta mi vagyuk a világ legboldogabb szerelmesei.
4/13 anonim válasza:
én 3 hónapja hagytam el a szeretőmet,akibe halálosan szerelmes voltam/vagyok...mert kijelentette h nem tudja elhagyni a nőjét.Bár engem is szeret. Majd belehaltam. És hiába tudom az eszemmel hogy jól döntöttem,a szívem boldogtalan azóta is és senki nem tudja Őt feledtetni. :(( Legszivesebben visszamennék hozzá...bár tudom hogy hülyeség lenne.
5/13 anonim válasza:
Én is így vagyok, hogy nem tudom mit csináljak! Nekem olyan kijelentéseket tett meggondolatlanul, hogy a haverjainak nem mondana ilyeneket! Már mi szakítottunk kétszer! Egyszer pont karácsony napján hagyott el, a haverok miatt...visszafogadtam! Szerintem már nem lesz jobb nekünk ez az egész, de nem tudom kimondani, hogy mostmár végleg vége!:(
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok. Az eszemmel tudom, hogy meghalt a kapcsolat, de a szívem hozzá húz...Remélem az idő majd elmúlasztja ezt és találok még valaha valakit, akit tudok nagyon szeretni!Drukkolok nektek is!!
2009. okt. 18. 16:55
7/13 anonim válasza:
8 év után, egy 5 hónapos gyerekkel válok.Mit tett?Hazudozott, hiteleket vett fel, mindenfelé tartozott, de nem tudni, mire kellett az a rengeteg pénz..Mellette durva, agresszív volt.Nem nőhet fel ilyen erkölcsök között egy kisgyerek...Kiheverni...Talán egyszer.Jobb egyedül, mint ok nélkül megalázva lenni.
8/13 anonim válasza:
Én meg a szívemre hallgatok és bízom a páromban!!!
Talán nem fogok csalódni, de ha mégis, csak az elveszett időt fogom sajnálni, nem pedig azt vele maradtam, mert ez a világon a legjobb, vele lenni!!!
9/13 A kérdező kommentje:
neked is igazat adok utolsó válaszoló!
lehet, te teszed jól, hogy a szívedre hallgatsz és majd az evesztegetett időt sajnálod legrosszabb esetben.
én viszont úgy gondolo, azt az időt én arra fogom használni, hogy olyan párt találjak, akiben tényleg bízhatok, félelem nélkül és sosem okoz fájdalmat!és akkor vele lenni is jó lesz:)
2009. okt. 18. 17:06
10/13 anonim válasza:
Persze, igazad van telesen. De nálunk nincs bizalmatlanság vagy hasonló probléma.
Én bízom a kedvesemben. Nálunk más a probléma... De ha az lenne, mint neked/nektek én is úgy tennék, akárcsak te/ti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!