Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Titeket hogyan szólított meg...

Titeket hogyan szólított meg Isten? Egyháztól, felekezettől függetlenül mindenki őszinte és magyarázó válaszát várom! (Élmények, esetek, minden. )

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 00:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

9:29-es vagyok újra. Mivel nem vagy elégedett ezért írok még valamit, remélem ez nem sablonos :)

Egyszer amikor éjszaka felébredtem, határozottan éreztem Isten tenyerét a homlokomon. Odanéztem mert azt hittem hogy a feleségem tenyere az, de ő aludt. Amikor megmozdultam akkor elmúlt az érzés. Ezután meggyőződtem róla hogy nem alszom, és megállapítottam hogy valóban ébren vagyok.

2011. júl. 5. 10:41
 22/32 A kérdező kommentje:
Na végre.Hasonlókra gondoltam.Ilyen nehéz lenne?
2011. júl. 5. 10:45
 23/32 anonim ***** válasza:

igen, ez nehéz,kedves Kérdező

(minden hsz-ban erről írtam, miért)

2011. júl. 5. 10:51
 24/32 A kérdező kommentje:
Biztos nem lehet egyszerű konkrét élményeket leírni.Olyan így,mint kilométerekről körbesétálni egy poharat és kitalálni van-e benne víz.
2011. júl. 5. 11:01
 25/32 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező, a lelke mélyét érintő kérdéskről nehezen beszél az ember egy nyilvános fórumon. Biztos voltál már szerelmes és biztos szerettél volna beszélni róla, mégsem álltál ki a főtérre, kiáltozva: Emberek EZ történik most velem! (és csak az egyik ok, hogy biztos jönnek olyanok akik kiröhögnek, kigúnyolnak, és nem értenek meg.

Más oka is van.)

2011. júl. 5. 11:13
 26/32 anonim válasza:
0%
1200 mikrogramm Lizergsav-dietilamid bevétele után történt a szent állapot elérése,ami máig hatással van életemre.
2011. júl. 5. 15:12
 27/32 anonim ***** válasza:

"Egyszer amikor éjszaka felébredtem, határozottan éreztem Isten tenyerét a homlokomon."

Szerintem megnézte anyukád van-e lázad, utána visszament a szobájába :)

Azt elhinnéd nekem, hogy egyik éjszaka beszöktem a strandra és végigszaladtam a víz tetején és rájöttem tényleg igaz volt. Na azóta hiszek.

Egyébként nekem az is elég volt, hogy megvettem a boltban a Bibliát és nem is akartam, de valami azt mondta, de megvesszük :)

2011. júl. 5. 22:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Tolle, lege!
2011. júl. 5. 23:03
 29/32 A kérdező kommentje:

"Lizergsav-dietilamid"

Az LSD miatt lettél vallásos?:)Olvasni mondjuk ilyenről is.Csak itt az a bökkenő,hogy tudni mi váltotta ki a hatást.

"Tolle,lege"

Gondolom itt a Bibliára akartál mutatni (Szt. Ágoston)

2011. júl. 5. 23:50
 30/32 anonim válasza:

"Az LSD miatt lettél vallásos?:)Olvasni mondjuk ilyenről is.Csak itt az a bökkenő,hogy tudni mi váltotta ki a hatást."

Figyelj,sose tudhatod hogy mi az ami a "hatást" kiváltja,álom esetén is mondhatná vki hogy csak a tudatalatti játéka,illetve hallucinogén esetén is lehet mondani h csak drog okozta neutranszmitter kisülésekről van szó,és nem lehet azt mondani 100%ig hogy nincs igaza,DE

kérdem én hogyha nekem az a hallucináció sokkal valóságosabb volt mitn a hétköznapi tapasztalás,tehát az után az élet tűnt hallucinációnak és az lsd s élmény pedig az igaz természetemnek,vagy ha vki álmába élt át nagyon "tudatos" tapasztalást,akkor van e jogunk megkérdőjelezni az ő tapasztalását?

Senki sem tudja miért vagyunk itt,nem emléxünk hogyan keveredtünk bele a földi létbe,de az ember élete során előfordulhatnak jelek,hogy mégis mit kéne cisnálni,amire lehet figyelni vagy el lehet fordítani a fejet..

2011. júl. 6. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!