Titeket hogyan szólított meg Isten? Egyháztól, felekezettől függetlenül mindenki őszinte és magyarázó válaszát várom! (Élmények, esetek, minden. )
9:29-es vagyok újra. Mivel nem vagy elégedett ezért írok még valamit, remélem ez nem sablonos :)
Egyszer amikor éjszaka felébredtem, határozottan éreztem Isten tenyerét a homlokomon. Odanéztem mert azt hittem hogy a feleségem tenyere az, de ő aludt. Amikor megmozdultam akkor elmúlt az érzés. Ezután meggyőződtem róla hogy nem alszom, és megállapítottam hogy valóban ébren vagyok.
igen, ez nehéz,kedves Kérdező
(minden hsz-ban erről írtam, miért)
kedves Kérdező, a lelke mélyét érintő kérdéskről nehezen beszél az ember egy nyilvános fórumon. Biztos voltál már szerelmes és biztos szerettél volna beszélni róla, mégsem álltál ki a főtérre, kiáltozva: Emberek EZ történik most velem! (és csak az egyik ok, hogy biztos jönnek olyanok akik kiröhögnek, kigúnyolnak, és nem értenek meg.
Más oka is van.)
"Egyszer amikor éjszaka felébredtem, határozottan éreztem Isten tenyerét a homlokomon."
Szerintem megnézte anyukád van-e lázad, utána visszament a szobájába :)
Azt elhinnéd nekem, hogy egyik éjszaka beszöktem a strandra és végigszaladtam a víz tetején és rájöttem tényleg igaz volt. Na azóta hiszek.
Egyébként nekem az is elég volt, hogy megvettem a boltban a Bibliát és nem is akartam, de valami azt mondta, de megvesszük :)
"Lizergsav-dietilamid"
Az LSD miatt lettél vallásos?:)Olvasni mondjuk ilyenről is.Csak itt az a bökkenő,hogy tudni mi váltotta ki a hatást.
"Tolle,lege"
Gondolom itt a Bibliára akartál mutatni (Szt. Ágoston)
"Az LSD miatt lettél vallásos?:)Olvasni mondjuk ilyenről is.Csak itt az a bökkenő,hogy tudni mi váltotta ki a hatást."
Figyelj,sose tudhatod hogy mi az ami a "hatást" kiváltja,álom esetén is mondhatná vki hogy csak a tudatalatti játéka,illetve hallucinogén esetén is lehet mondani h csak drog okozta neutranszmitter kisülésekről van szó,és nem lehet azt mondani 100%ig hogy nincs igaza,DE
kérdem én hogyha nekem az a hallucináció sokkal valóságosabb volt mitn a hétköznapi tapasztalás,tehát az után az élet tűnt hallucinációnak és az lsd s élmény pedig az igaz természetemnek,vagy ha vki álmába élt át nagyon "tudatos" tapasztalást,akkor van e jogunk megkérdőjelezni az ő tapasztalását?
Senki sem tudja miért vagyunk itt,nem emléxünk hogyan keveredtünk bele a földi létbe,de az ember élete során előfordulhatnak jelek,hogy mégis mit kéne cisnálni,amire lehet figyelni vagy el lehet fordítani a fejet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!