Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Titeket hogyan szólított meg...

Titeket hogyan szólított meg Isten? Egyháztól, felekezettől függetlenül mindenki őszinte és magyarázó válaszát várom! (Élmények, esetek, minden. )

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 00:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de nem hiszem, hogy a te szórakoztatásod lenne a cél.
2011. júl. 5. 09:44
 12/32 anonim ***** válasza:

"Túl sablonosak " :((

[link]

nehéz erről beszélni, Kérdező..

erős az élmény és szavakon túli, és mire lehozzuk a szavak világába..ilyen lesz.. a lényegét nem lehet kommunikálni, tudja ezt mindenki, akinek ilyen élménye volt.

Olyen ez, mint a lángoló szerelem, ahhoz hasonlatos. Milyen együgyű szavakat mondogatnak a szerelmesek

de mégis jó... értik egymást.. más meg nem érti..

2011. júl. 5. 09:48
 13/32 anonim ***** válasza:
[síró emotikon, volt,eltűnt]
2011. júl. 5. 09:50
 14/32 A kérdező kommentje:
Enyhe kritika és máris hülyegyereknek nézitek az embert.Úgy látom félreértettetek.Valahogy csak le tudjátok írni a kulcsfontosságú élményt,amikor tudtátok,hogy :igen ezaz (Ő),csak ez (Ő) lehet.
2011. júl. 5. 09:54
 15/32 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem hogy Isten nagyon megérintett volna (pedig már kb 8 éves korom óta hiszek benne). Bár nem is csodálom, mivelhogy eléggé helytelenül éltem. De megnéztem a www.cross.tv videóját (amit neked is ajánlok) és rögtön éreztem Isten jelenlétét (azon a napon több jó dolog is történt velem). Magamhoz tértem egyszerűen és boldog is vagyok!! :)
2011. júl. 5. 10:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ,ha az informálódás a szórakozás egyik fajtája,akkor igen szórakozni járok ide...
2011. júl. 5. 10:02
 17/32 anonim ***** válasza:
Kérdező: sajátélményről írnál?
2011. júl. 5. 10:05
 18/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs,vagy nem veszem észre.Hívő ismerősök élményeit hallgatva én mint ha kiestem volna a "pixis"-ből.Olyan dolgokról mesélnek (és művelnek),hááát nem is tudom hova tegyem az egészet.Sok közös vonást mutatnak a történetek,de ezt betudom a központosított keretnek.
2011. júl. 5. 10:12
 19/32 anonim ***** válasza:

majd lesz, nem vagy kint a "pixisből":))

de ezért van, hogy nem érted, semminek érzed amiket írunk..

mondom,hasonlatos a szerelemhez-

a kívülálló nem érti, mi tetszik azona ronda stb alakon a szerelmesnek - az pedig valahogy mást lát. A lényeget, ami a szemnek láthatatlan

"jól csak a szívével lát az ember"-tudod:)

2011. júl. 5. 10:19
 20/32 anonim ***** válasza:

és nagyon jól írod, kedves Kérdező:

"nem veszem észre" -erről van szó.

"Az Isten itt állt a hátam mögött

s én megkerültem érte a világot" (József Attila)

Ilyen irányban legyél nyitott.

És lehet fejleszteni a transzcendens felé az érzékenységet.

A csend, a nagy művészeti alkotások,

a természet szépsége, a felebaráti szeretet,

a szertartások szépsége, az ima..

"Légy csenben és várj az Úrra" (Zsolt37,7)

2011. júl. 5. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!