Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az, amivel meg lehetne...

Mi az, amivel meg lehetne győzni téged arról, hogy teljesen feladd a hitedet és elforduljál tőle?

Figyelt kérdés
Érdekelne különféle vallásúak válasza!
2011. jún. 24. 00:35
1 2
 1/20 napietus ***** válasza:

nincs ilyen.

29/N róm.kat.

2011. jún. 24. 00:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szilárd a hitem,semmi és senki nem ingathatja meg.

37/N róm.kat.

2011. jún. 24. 01:01
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Ez mindenkinél más. Ha az a dolog (tény), ami alapján hisz hiteltelennek bizonyul, vagyis bebizonyosodik róla hogy nem felel meg a valóságnak, akkor az illető nagyon könnyen elvesztheti az addigi hitét.
2011. jún. 24. 01:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos mértékű lelki vagy testi szenvedés után valószínűleg megkeserednék, és elfordulnék Istentől, ha nem is teljes mértékben, de mondjuk nem imádkoznék többet, és nem gyakorolnám a vallásomat. Ezt onnan tudom hogy egyszer már elő is fordult az életemben, és évekig tartott is ez az állapot.

Viszont bízom abban hogy Isten segít majd és nem engedi hogy újra ilyen helyzetbe kerüljek.

(keresztény)

2011. jún. 24. 08:56
 5/20 A kérdező kommentje:

Első kettő válaszolóknak:

Azért ez elég meredek kijelentés, hogy SEMMI se tudna meggyőzni titeket erről! Minden ember hitének van valamilyen alapja. Ha ezt megingatják, akkor bizony összedől az, amit rá építettetek.

2011. jún. 24. 10:51
 6/20 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy ateista vagyok???

Egyébként szerintem az ateizmust is egy vallás - ugyebár egy nagy bumm, és létrejött az ember...

2011. jún. 24. 11:56
 7/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen íze van az ateizMUST-nak? Küldhetnél egy üveggel.
2011. jún. 24. 12:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha egy hívő ember erre a kérdésre pontos választ tudna adni, akkor a hite már múlt idejű lenne. Ez ugyanolyan megközelítés, mintha egy nem hívőtől kérdeznéd meg, hogy mi kell történjen, hogy higgy? Mindkettő azt mondja, hogy nincs olyan.

manju

2011. jún. 24. 12:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

19/L, rom. kat.

2011. jún. 24. 12:32
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A hitem a Bibliára (ami Isten szava) és a Isten csodáira és jeleire van alapozva, így megingathatatlan. Mivel Isten szava örök, így nem hinnék egy hamis kijelentésnek sem és egy álangyalnak sem, ha nem azt mondja, amit a Biblia, akkor nem tud meggyőzni.

Egy karizmatikus keresztény

2011. jún. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!