Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a helyzet a Dinoszauruszokkal?

Mi a helyzet a Dinoszauruszokkal?

Figyelt kérdés
A föld mint tudjuk, kb 7000 éves. Melyik időpontban élhettek hát a dínók?:)
2011. jún. 19. 15:48
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Mi, hívők számára a vallásunk, elítéli az Evolúcióról vetett képet de azért köszönöm. (van mit lepontozni) ;)
2011. jún. 19. 17:34
 12/53 anonim ***** válasza:
52%
Mi a fenéért törölték ki azt, amikor lehülyéztem azt, aki szó szerint elhiszi a teremtéstörténetet? Nem azt mondtam, hogy minden vallásos hülye, csak azt, hogy azért olyanokat nem kellene elhinni, amelyeknek az ellenkezője bizonyítva van (pl. hogy 7000 éves a Föld).
2011. jún. 19. 17:39
 13/53 anonim ***** válasza:
14%

Nincs bizonyítva.

Ellenben az bizonyítva van, hogy csak kb. 6000 éves. :)

2011. jún. 19. 17:47
 14/53 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, utolsó. Ezt nem értem? Mi kb. 6000 éves? A Föld? Mert az nagyon nem. Nézz már bele egy földrajzkönyvbe... Anyám.
2011. jún. 19. 17:54
 15/53 anonim ***** válasza:
36%

Kedves Kérdező!

Természetesen mindenki azt és abban hisz, amit és amiben akar!

Egy kis matematika: Jézus 2000 évvel ezelőtt született és hald meg, azóta van a mi időszámításunk. Az egyiptomi kultúra már akkor is létezett, sőt tudományos C-14-es és egyéb vizsgálatok alapján ma 3000 éves, tehát már Jézus előtt 1000 évvel létezett az egyiptomi kultúra.

Tehát ha a föld teremtése 7000 évvel volt, akkor az egyiptomi kultúra a föld keletkezése után 4000 évvel már létezett. Genetikailag kifejlett emberiség, fejlett matematikai, csillagászati, orvosi, építészeti tudással.

Akkor az a bizonyos 4000 év nem kevés egy kicsit arra, hogy a legalacsonyabb létformák (egysejtűek) kialakulásától a bonyolultabbakon át, az ember megjelenéséig, és az ember ilyen szintű fejlettségi szintjéig elérjen, ez a 4000 év erre nem kevés egy kicsit?

2011. jún. 19. 18:22
 16/53 Ozmium42 ***** válasza:
Vannak, akik úgy értelmezik a Bibliát, hogy Isten 6 nap alatt teremtett mindent, a mai formájában. Ami valójában nem hat nap, csak pár perc, hiszen felolvasni azt a néhány oldalt körülbelül ennyi idő. Tényleg nem értem, mi tartott 1 teljes napig (Nap nélkül) azt kimondani, hogy "legyen világosság". Én mindig úgy gondoltam, csak Isten tudja, hogyan és mennyi idő teremtett mit, de nem sokára válaszolni fognak nekem holmi emberek, hogy ők teljesen tisztában vannak vele, és akár itt helyben meg is ismétlik.
2011. jún. 19. 19:09
 17/53 anonim ***** válasza:

Ez nem azt jelenti, hogy egy teljes napig mondta azt az egy mondatot... :DDDD

Sőt, még csak azt sem jelenti, hogy 6*24 óráig teremtett.

Egyik nap is teremtett, amennyit akart és a többi napon is.

2011. jún. 19. 19:32
 18/53 anonim ***** válasza:
53%

Ajánlom ezeket a videókat:

A Föld fiatal kora:

[link]

Kent Hovind előadásai:

[link]

2011. jún. 19. 19:33
 19/53 anonim ***** válasza:
38%
A C14 vizsgálat feltételezi, hogy mióta létezik a világ a szén aránya a légkörben végig változatlan volt és bekerülése az élő szervezetekbe végig ugyanazzal a sebességgel történt. Ez az utóbbi 4-5 ezer évre kb igaz is. De az özönvíz előtt pontosan, hogy másmilyen lehetett ez az arány. Legalábbis minden jel erre utal. Márpedig akkor a C14 bomlásának egyenlete arra a korra már nem érvényes, nem adhat megbízható eredményt, mint ahogy nem is ad. Ez színtiszta tudomány.
2011. jún. 19. 19:39
 20/53 Ozmium42 ***** válasza:
Erre számítottam...
2011. jún. 19. 19:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!