Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Igaz-e, hogy egy vallásos...

Igaz-e, hogy egy vallásos ember nyugodtabb, mint egy ateista?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Legyen valaki ateista vagy vallásos, elég nagy bunkóságra vall egy másik ember kérdésén belül egy másik témáról vitát indítani. Ha valakinek kérdése van, akkor az nyisson új topicot!
2011. jún. 11. 19:00
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

Re előző,19:00 – úgy gondolom, hogy az (időközben nyomtalanul eltűnt) kedves Apáti úr,

mikor megfogalmazta magában ezt a kérdést, nem annyi választ várt:

igen / nem / lehet / röff

Ennek fényében pedig idetartoznak az előbbi viták, indoklások, fejtegetések.

De azért köszönöm, t.19:00 , hogy elmondtad a véleményedet.

-a.anna. (a bunkó)

2011. jún. 12. 13:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem téged bunkóztalak le, de jó tudni, hogy te is az vagy.

Ha jól látom, Orfeus indította el azt az ősrégi vitát, amit már minden egyes keresztény és ateista apró darabokra szedett. Még egyszer leírom: ha valakinek kérdése van, vagy csak provokálni akar, indítson új kérdést, és oda várja a válaszokat, ne egy másik témába kavarjon bele. Ha még mindig nem világos egyeseknek, akkor erre céloztam: "De nézzük meg az eddigi kommenteket, biztos van itt vallásos, akiktől szeretnék kérdezni valamit"... - na, ezt nem kéne.

Ha meg valaki Orfeus kérdésén felhúzza magát, az írjon neki privit, vagy tudomisén mit, ne itt kezdjen teológiai fejtegetésekbe, mert annak a kérdéshez semmi köze.

Nyilván én is egy barom vagyok, mert most én sem a kérdésre válaszoltam, de az ilyen tahóság mellett nem tudok szó nélkül elmenni, ennyi. Egy is tiszteletet a kérdezőnek!

2011. jún. 12. 13:29
 24/26 anonim ***** válasza:

re13:29

Egy nyugtalan ateista várta a választ - és kivácsi volt, nyugatalan –e a vallásos, mikor felel

-ezért ide tartozott. De mindegy, hagyjuk.

„de jó tudni, hogy te is az vagy” Örülök, hogy gyarapodott a tudásod, az fontos.

-a.a (főbunkó)

2011. jún. 12. 14:53
 25/26 Orfeus ***** válasza:

Én csak úsztam az árral, és mivel hogy érdekel más véleménye azért kérdeztem. De nyugodtan meg lehet nézni az első kommentemet, azt hiszem lényegretörően a kérdésre válaszoltam.

A priviket várom!

2011. jún. 13. 13:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Orfeussal egyet értek

"az ateista hatalmas harcot vív, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét, annak, amit szíve mélyén érez.... " - annak, aki ezt írta, pedig az a válaszom, hogy hatalmas nagy baromság. Az ateista azért az, mert nem hisz, tehát neki az az igazság, hogy nincs Isten.

Én sem vagyok istenhívő, de nem vagyok egy ideges típus.

2012. máj. 8. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!