Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők, ti mit gondoltok itt...

Hívők, ti mit gondoltok itt gyakorikérdéseken a szerelem/szex témában irogatókról?

Figyelt kérdés
engem nagyon elborzaszt az amit sokszor olvasok ott
2011. máj. 25. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"a munka, és a vallás tölti ki az életemet, és úgy érzem, ez teljesen rendben van így"

És hol van a család? Van egyáltalán férjed, gyereked? Én úgy gondolom, hogy egy nő számára a családnak kell az első helyen állnia.

2011. máj. 26. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Valamelyik kérdésnél írta, hogy nincs. De ez teljesen természetes. Legalábbis én férfiként tuti nem kezdenék vallási fanatikussal. És ezzel bizony a legtöbben így vagyunk.
2011. máj. 26. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:

"Amikor a testvérem volt kamasz, még lehetett vallás nélkül is példás, erkölcsös életet élni, de ez ma már lehetetlen, mivel annyi negatív hatás éri az embereket, különösen a kamaszokat, ifjakat. "

Ez egyszerűen hülyeség. Ezzel azt mondod, hogy nincs olyan ateista fiatal, aki jó ember. De, van. És fordítva, naphosszat Bibliát forgató ember is lehet egy utolsó hulladék álszent.

2011. máj. 26. 23:30
 14/14 anonim válasza:

Az a kedvencem amikor az emberek egymásra próbálják erőltetni a "gondolataikat, "együttműködsz vagy hulladék vagy/leszel.

Amúgy engem az borzaszt el, hogy vannak akik úgy írnak a gyerekről mint ha ők tehetnének erről az egészről. Az a szerencsétlen Pistike honnan a francból tudná, hogy mit szabad és mit nem ha a szülei nem voltak ott hogy a jóra tanítsák, vagy éppen pont tőlük látja a rosszat?

2011. jún. 1. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!