Milyen vallással kapcsolatos megdöbbentő tanúlságos könyveket tudtok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyant mint Da vinci code2011. máj. 21. 22:15
1/12 anonim válasza:
Pl. Richard Dawkins és Sam Harris-összes.
2/12 anonim válasza:
Szent Biblia. A világ legmegdöbbentőbb könyve.
3/12 anonim válasza:
Szentigaz. Sehol másutt nem olvastam még annyi tömény kegyetlenséget, erőszakot és romobolást, mint abban. Az újkor összes népirtó diktátora együttvéve sem ér a nyomába annak, amit Isten és a választott népe művelt az Ószövetség szerint mintegy 4.000 éven át.
4/12 pelgrim válasza:
Alice Mortley: CHRIST IN YOU (A Krisztus benned)
Joseph Benner: THE IMPERSONAL LIFE (A személytelen élet)
Ismeretlen Orosz szerző: EGY ZARÁNDOK ÚTJA
Baird T. Spalding: LIFE AND TEACHINGS OF THE MASTERS OF THE FAR EAST.(A Távol-Keleti Mesterek Élete és Tanítása)
5/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nekem ez az egyik kedvencem:
Bácsi Miklós: Istennel az úton
manju
6/12 anonim válasza:
Popper Péter: Pilátus testamentuma
Paulo Coelho: Ötödik hegy
mindkettő bibliai történésekkel foglalkozik, bár nem az a fajta összeesküvéses ponyva, mint a Da Vinci kód (ami a maga nemében attól még jó)
7/12 anonim válasza:
Richard Dawkins és Sam Harris kb annyit tud a vallásról mint a pápa a természettudományról. Olvass hozzáértő könyveket. Ha beszélsz angolul, listányit tudok ajánlani. De milyen vallás érdekel?
8/12 A kérdező kommentje:
Minden ami a mesterek és tanitványaik kapcsolatáról szól.Az angol nyelv nem akadály.
2011. máj. 22. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!