Beleszerettem egy fiatal katolikus atyába, mit tegyek, hogy ne szenvedjek ennyire?
Hát... egyet kell értenem az utolsóval. :(
Amúgy nézd meg/olvasd el a Tövismadarakat. Bár annyit nem segít, legalább kisírod magad. :)
Birom az ilyen betoji pasikat. Állandó, meg szeretet......
Jó duma, aki fél valamitől és könnyedén Isten háta mögé bujik, mert kell neki egy állandó, aki jó, szereti és nem bántja...Te, biztos vagy benne, hogy hetero a pasi? Mert nekem volt egy ugyanilyen esetem, csak végül kiderült, hogy a pasikat szereti. Majdnem ugyanezt mondta, szóról szóra, jah meg megspékelte azzal, hogy nem minden fehér vagy fekete, meg hogy a vágyaknak nincs mindig járható út...Ami tuti, hogy az én esetemben volt pasival az illető, mert nem birta a bezártságot..Vigyázz ezekkel az energiavámpirokkal, keress egy jó fiút, akivel teljesértékű kapcsolatot tudsz majd létesiteni, és nem fog olyanokat mondani, hogy legyünk óvatosak, mert mit mond a szomszéd Maris néni...nah fel a fejjel, idővel minden kialakul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!