Nem értem, ki, mitől zsidó? Miről szól a zsidó vallás?
[link] -találtam ezt az oldalt,
kik azok a cionisták? ők egyenlők a zsidókkal? mitől zsidó s zsidó?
annyiszor lehet hallani, hogy mert ő zsidó. miért utálják őket? mit tettek? ők is Istenben hisznek, akkor miben különböznek a keresztényektől? és mi van azzal, hogy akinek hosszú az orra, az zsidó származású?
örülnék, ha valaki hozzáértő végre felvilágosítana ezekről a dolgokról, mert sohasem értettem
" Mellesleg pedig közülük támasztotta Isten a megváltót,a názáreti Jézus Krisztust is."
Igen, ezért tagadják a tanításait, már világos!
Még ha valaha is kiválasztott nép lettek volna, Isten már rég elhagyta őket... És bocs, én Istent tisztelem, nem a zsidók "istenét". Mert csak egy van, és az gyűlöli őket, mivel ezek a lények a Sátán fattyai...
"Ez nem békét fog hozni,hanem Isten ítéletét."
Isten ítélete a holokauszt volt, mint példastatuálás. Ők ebből nem tanultak, így most nem csak az európai részük lesz kiirtva, hanem az egész...
Mellesleg Jézust zsidónak beállítani nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis teljesen ember volt, és teljesen isten, és az emberi mivoltából fakadt, hogy zsidók közt nevelkedett, de ha Isten maga nem zsidó (ugye nem?), akkor Jézus sem. Homousion.
A holokauszt süppedős talaj, amire nem szeretnék rálépni.
"Isten zsidó..."
TÉNYLEG???
Egyébként, azt írtam Jézusról, hogy zsidó kultúrkörben nőtt fel, és nem volt a homlokára írva, hogy nem zsidó. Mária lehetett zsidó, József pedig az is volt. Semmi nem utalt arra, hogy jogilag és származásilag "goj" lett volna. Szóval elismerték zsidónak, a tények ELLENÉRE.
Mit jelent a zsidó? Zsidó=Júdabeli;Júda házához tartozó. Jákob Júdát,az ő fiát, oroszlánkölyöknek nevezte.
I. Móz. 49,9. "Oroszlánkölyök Júda. Zsákmányt ejtvén felmentél fiam! Lehevert,lenyugodott,mint a hímoroszlán,és mint nőstényoroszlán. Ki veri őt fel?" Nézzük mit ír a Jelenések könyve Jézus Krisztusról:
"És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét."Jel.5,5.
Jézus Krisztus=júdabeli oroszlán (zsidó oroszlán)
Az Ószövetség, tehát a Tóra tanulmányozása nélkül soha sem jutunk el a zsidó világuralmi törekvések megfejtéséhez és a mai kor eseményeinek megértéséhez. Mindazok, akik Mózes öt könyvét nem ismerik, szívesen vonják kétségbe, hogy ilyen szándék létezik és rendszerint az "antiszemiták" agyrémének tekintik, ha valaki ezekről beszél. Ezek még kevésbé veszik észre, hogy a zsidó világuralom tulajdonképpen már meg is valósult. Legalább is a zsidóság ott áll a világ hatalom küszöbén.
A második világháború befejezése és a német nemzeti szocializmus leverése óta nácinak kiáltanak ki mindenkit, aki a megdöbbentő tényekről beszélni akar. Ráfogják, hogy újabb diktatúrára, sőt mészárlásra tör.
A megmérgezett lelkű, propagandaópiumtól elkábított típus - az utca embere - nem hajlandó tudomásul venni, hogy mindaz, amit megátkoz, elítél a német nemzeti szocializmusban, mindaz, amit a "világlelkiismeret" nevében akasztófára húztak Nürnbergben, rég megvolt és létezett legalább 3-4000 év előtt is. Ott volt a Jahve totális uralmában, a mózesi führerségben, a zsidó fajvédelmi törvényekben, a zsidó törzsi nacionalizmusban, amely túlélte az évezredeket és magát a német nemzeti szocializmus vezérét is. A faji felsőbbrendűség, a faji kiválasztottság, és ennek vallási, politikai kultusza nem hitleri találmány.
Amikor Hitler, Göbbels, Rosenberg a faji gondolathoz nyúltak, nem tettek mást, mint hogy a zsidósággal megpróbálták szembeállítani saját fegyvereit. Óriási tévedésük az volt, hogy mindezt a krisztusi gondolat megtagadásával tették.
A fajelkülönítő rendelkezések nem a nürnbergi Rassenschutz-Gesetzben, hanem Ezdra és Nehémiás próféták könyveiben láttak először napvilágot. Az első KZ-et nem Heinrich Himmler alapította, hanem Salamon király. A "Vernichtung" jelszava Mózes, a zsidó Führer utasításaiban hangzott el először, a legyőzött ellenféllel szemben.
A zsidó nacionalizmus 4000 év óta beidegzett fogalmai szerint a zsidót ért sérelem, egyenesen Isten megsértése, szentséggyalázás és Ábrahám szent magja elleni bűntett.
fúú ahogy elnézem, elég érzékeny témába nyúltam bele, mindenki mond mindent és inkább csak összezavarodok. lehet, hogy igazából senki sincs tisztában a zsidósággal, talán még maguk a zsidók sem, mindenesetre Ozmium42 válaszát köszönöm, ez picit segített.
Még lenne pár kérdésem:
Van olyan aki ember Magyarországon, aki felvállalja, hogy zsidó? lehet ismert vagy közember, vagy akár egy rabbi. Vannak ilyenek Magyarországon? Vannak zsidó közösségek?
nagyon kíváncsi lettem és utánanéznék, hogy hogy néznek ki, kik ők, mivel foglalkoznak, meg ilyesmi.
Illetve szó esett a holokausztról. Most ha belegondolok akkor a holokauszt egy 'jó' dolog volt? vagy nem?
magyarokat is megöltek, de viszont olyan magyarok voltak, akik 'romlottak'?
Nem tudom, hogy ilyenkor a magyarságtudatom vagy a kereszténységet helyezzem előtérbe. Hiszen ha közel félmillió magyar meghalt, akkor azt mondom, hogy: aúú! Ezt nem lett volna szabad és dühös vagyok. De ha abból a szempontból nézem, hogy félmillió zsidó meghalt, akiket én csak egyszerűen úgy fogok fel, hogy romlottak erkölcsileg, vallásilag, mindenhogyan és aláásnak minden nemzetet, akkor azt mondom, hogy nem bánom. Szóval uhh..
Belegondoltam, hogy milyen rossz lehet egy olyan gyereknek, aki mondjuk egy zsidó családba születik bele, de ahogy felnő, rájön hogy ő ezt nem akarja. De a környezete cs*szteti emiatt, és nem tud kilépni ebből a zsidó státuszból. Vagy ha valaki zsidó származású, vagy akár kinézetre is, de valójában nem tartja magát zsidónak, nem azonosul a zsidó nézetekkel, ám mégis mindenki zsidónak tekinti.
Nehéz dió ez.
Igen, romlott "Magyarokat" öltek meg. Zsidó nem lehet Magyar, így a magyarzsidó, németzsidó, lengyelzsidó kifejezések is értelmetlenek. a Magyar keresztény.
A holokauszt jó dolog volt, de a zsidóság nem tanult belőle, így itt az ideje egy újabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!