Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek igaz ez az India-i...

Szerintetek igaz ez az India-i pálmaleveles dolog?

Figyelt kérdés
Már régebben hallottam róla, de most olvastam róla egy cikket, hogy elvileg Indiában több millió ember sorsa meg van írva pálmalevelekre.. legalábbis 10 ből 8 embernek, akit foglalkoztat ez a téma megvan. Főleg azoknak, akiknek affinitásuk van ezen dolgok irányába.. Ha így van, vajon ki, vagy mi hozta létre őket, akarom mondani milyen Erő sugallatára történhetett??
2011. máj. 10. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Annyira igaz, amennyire az összes vallás.
2011. máj. 10. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha Istentől jött volna ez akkor nem kérnének érte ilyen sok pénzt.

Ha meg nem Istentől van akkor jó esetben csak hamis dolgok vannak a leveleken. Rossz esetben meg valamelyik bukott angyal írkált.

2011. máj. 10. 16:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy bukott Roger Moore???? Ő miért irogatna???
2011. máj. 10. 16:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért a kereszténység, meg a keresztény egyházak nem pénzből élnek??? Netán a pap ha bemegy a boltba azt mondja, hogy az isten fizesse meg??? India szegény ország, nem tudom miért kell ezen is zsidóskodni, hogy pénzbe kerül... Végül is pár tízezer forintot megér..nem max 50-60 ezer forint tán az egész, de ebben van a kutatás, a szállítás meg minden egyéb.
2011. máj. 10. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Szedresi Anna válasza:

Ez érdekes lehet, és enggem is érdekelne, ha meglenne a sorsom írva valamelyik indiai pálmalevélen, de majd megkérdezem a mesteremet, hogy az ilyen irányú kutatások megengedettek-e, meg átnézem a Kitáb-í-Aqdast is.

Üdv: Anna

2011. máj. 10. 17:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Anna, milyen mestered van neked..tán Yoda mester???? Ifju pádáván lettél???
2011. máj. 10. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekel, pont most akartam feltenni egy ilyen kérdést.

Az a lényeg, hogy ott konkrétan a teljes élettörténeted fel van írva, az is, hogy mikor halsz meg. Nem hülyeség, mert azoknak az embereknek, akik ott voltak, bejött. De csak a sajátodét nézheted meg.

2011. máj. 10. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Azoknak a magyaroknak, akik meg akarják ismerni saját sorsukat, szerveznek olcsó utazást Indiába. A reklámot tiltják, de telefonhívásra szívélyesek és azonnal intézkednek. A telefonkönyvben a harmadik utazási iroda az.
2011. máj. 19. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2011. máj. 19. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne rontsd el a viccet, teeeeeeee...
2011. máj. 19. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!