Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az baj hogyha nem hiszek...

Az baj hogyha nem hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek Istenben de a tudományban inkább.Ez baj??
2011. máj. 9. 19:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
xDDD.Én is erről beszélek.Mi okom lenne arra hogy hidjek benne.Én se láttam még kopasz repülő szörös arcú embert.
2011. jún. 11. 18:29
 22/25 anonim ***** válasza:

Istenben? Hahaha. Az meg ki? Figyelj, ez a szentsz*r szöveg csak halandzsa, ne vedd be sohasem!

Az egyház és az istenben való hit a legveszélyesebb dolog amit el lehet képzelni! Ezt komolyan mondom! Az elvakult istenbu*ik ölnének is az istenükért mindenféle bűntudat nélkül! SOHA ne higyj benne, hazugság, és ámítás. Az 1100-as években még jó üzlet volt ez az istenes sz*rság, de ma már mindenki tudja, hogy a világot nem ő teremtette, Ádám és Éva nem létezett, stb, stb. Olvastad már a Bibliát? Képzeld én igen. Ennyi hazugságot egy helyen még sosem olvastam. Remélem megmaradsz jószokásodnál, és nem hiszel benne. Maradj a tudomány mellett, az sosem csap majd be - az isten viszont igen!

2013. márc. 1. 00:55
 23/25 A kérdező kommentje:
Szerintem se volt Ádám és Éva....Gyerekeik lettek és aztán azok is... izé... xD
2013. márc. 1. 15:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Na látod, eleve badarság. Márcsak azért is mert ha az ember belegondol.

Ádám és Éva fehérek voltak, a biblia szerint.

Ha ők reggeltől estik qrtak, és Éva minden évben ellett egy kölyköt, akkor mondjuk halála napjáig szült 50 gyereket.

DE!

Két fehér embernek hogyan született arab, afrikai, kínai gyereke. Merthogy ha mindanyjain testvérek vagyunk (hála a kanos Ádámnak, és a könnyűvérű Vicuskának) akkor sem reális. Meg persze egyébként sem.

A buta, tanulatlan, ostoba emberek hisznek benne, a tanult, okos és normális emberek meg tudják mi az az őskor-ókor.

Nevetséges az egész.

2013. márc. 7. 22:09
 25/25 A kérdező kommentje:

Kimondod amit gondolok :D

Én is így vagyok vele hogy Charles Darwin elmélete a reális

2013. márc. 8. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!